• 2 Μαΐου 2024,

Επιτυχημένη εθελοντική δράση καθαρισμού του περιαστικού δάσους (φωτογραφίες-video)

 Επιτυχημένη εθελοντική δράση καθαρισμού του περιαστικού δάσους (φωτογραφίες-video)

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ. Τ. Καβάλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον εξωραϊσμό του πολύτιμου περιαστικού μας δάσους, την Κυριακή 14/4/24 στο πλαίσιο της ταυτόχρονης Εθελοντικής Πανελλήνιας Εκστρατείας “Let’s do it Greece 2024!”.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Α. Μουμτσάκη, για την ηθική και υλική υποστήριξη, το Δασαρχείο Καβάλας για τις πολύτιμες συμβουλές και παρεμβάσεις, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παραρτ. Καβάλας για την υποστήριξη της ασφάλειας της δράσης μας καθώς και τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για την προώθηση της δράσης στα σχολεία της πόλης μας!

Η φύση είναι το σπίτι μας! Χαιρόμαστε πολύ που πλήθος συμπολιτών μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, αλλά και που μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα, του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καβάλας, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην προσπάθεια μας να ευαισθητοποιήσουμε και ενεργοποιήσουμε παιδιά και ενήλικες για τη διατήρηση και προστασία των δασών μας εν όψη της αντιπυρικής περιόδου. “Ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που περιμένουμε”.

Πηγή: ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Καβάλας

Διαβάστε επίσης