Επόμενο νέο ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα

 Επόμενο νέο ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής για την ευχάριστη εξέλιξη λειτουργίας δύο ακόμη Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στο Νομό. Αφορμή η υπόσχεση που υπάρχει για τη λειτουργία ενός ακόμη Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, αυτή τη φορά στον Αμυγδαλεώνα.

Δεν φάνηκε να ανησυχεί για το αν τηρηθεί ή όχι η σχετική υπόσχεση. Ίσα-ίσα που είναι απόλυτα βέβαιος ότι στο προσεχές μέλλον το κράτος θα ανακοινώσει τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και στον Αμυγδαλεώνα. Ο κ. Δημήτρης Πουρσαϊτίδης είπε: «Το ότι ανακοινώθηκαν τα δύο ΚΕΠ σε Κεραμωτή και Λιμενάρια δεν μας δημιουργεί ανησυχία. Θα έρθει και η δική μας σειρά. Τα δύο ΚΕΠ που ανακοινώθηκαν προηγούνταν διαδικαστικά.

Φυσιολογικό είναι ότι ανακοινώθηκαν πιο νωρίς. Εμείς άλλωστε αν και έχουμε την απαραίτητη εγκριτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας δεν προετοιμάσαμε ως τώρα το χώρο που θα φιλοξενήσει το ΚΕΠ. Με λίγα λόγια δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Θα είμαστε έτοιμοι όταν υπάρξει συγκεκριμένος λόγος, όταν γίνει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών».

Καλού-κακού ο κ. Πουρσαϊτίδης, με αφορμή τις ανακοινώσεις των προηγούμενων ημερών, επικοινώνησε με τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη. Από τον οποίο είχε νεότερη ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί όσον αφορά το ΚΕΠ του Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης