ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ : Οι απονομές του κυπέλλου στους πρωταθλητές στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους

 ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ : Οι απονομές του κυπέλλου στους πρωταθλητές στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους
  1. Μετά από σχετικό αίτημα των σωματείων της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας αποφάσισε ότι οι απονομές του κυπέλλου στους πρωταθλητές περιόδου 2017 – 2018 θα γίνονται, μετά από συνεννόηση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους. Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, να γιορτάσουν την επιτυχία τους αυτή.
  2. Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου 2018 θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών από το σωματείο μας ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ.
  3. Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών από τα σωματεία μας Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.
  4. Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ταξιδεύει στο Παραλίμνι Σερρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30 μ.μ. και παρακαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού μας να βοηθήσει την προσπάθεια του Κυπελλούχου μας να προκριθεί στην επόμενη φάση.
  5. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, ότι τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας UEFA και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ, κ. Κύρος Βασσάρας, θα μιλήσει σε ημερίδα Διαιτησίας ποδοσφαίρου με θέμα «Ανάπτυξη Διαιτησίας – Τροποποιήσεις Κανονισμών». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Διοικητηρίου Δράμας και όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης