• 19 Απριλίου 2024,

Στον Αντιπεριφερειάρχη ο Πύρρος Δήμας(φωτογραφίες)

 Στον  Αντιπεριφερειάρχη ο Πύρρος Δήμας(φωτογραφίες)

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε   τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο  ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας με την ιδιότητα του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος δήλωσε: « Εχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενούμε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη έναν άνθρωπο ο οποίος έχει πολλές ιδιότητες και είναι ένας αθλητής διακεκριμένος σε όλο τον κόσμο. Πριν απ` όλα αυτά είναι ένας Έλληνας που μας έχει κάνει υπερήφανους πολλές φορές.  Σήκωσε στους ώμους τους μεγάλη βάρη, έκανε πολλά ρεκόρ και κατέκτησε μετάλλια σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες. Δε νομίζω ότι αυτό θα καταρριφτεί.   Μας έκανε όλους να νιώσουμε υπηρηφάνεια.

Είναι ένα ίνδαλμα για όλα τα παιδιά με την τεράστια προσωπικότητα που έχει. Σε καλωσορίζουμε όλοι μας στην Καβάλα».

Ο Πύρρος  Δήμας   τόνισε μεταξύ των άλλων: «  Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Καβάλα. Η Καβάλα πάντα έβγαζε μεγάλους αθλητές και αθλήτριες όπως η Φιλιππία Κοχλιαρίδου. Πολλά ονόματα που περάσαμε από Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιάδες. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πάλι την Καβάλα στο άθλημα που υπηρετώ, την πόλη που θα βγάλει καινούριους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές. Αυτός είναι ο στόχος. Επίσης να κάνουμε κάποια Πανελλήνια πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η Καβάλα έχει όλες τις υποδομές και μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα».

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος παρέδωσε στον Πύρο αναμνηστικό δώρο ενώ αυτός ήταν ιδιαίτερα φιλικός στη διάρκεια της παραμονής του στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Διαβάστε επίσης