• 25 Απριλίου 2024,

ΕΠΣΚ: Απάντηση Μπάμπη Ευσταθιάδη σε Μιχάλη Παπαδόπουλο

 ΕΠΣΚ: Απάντηση Μπάμπη Ευσταθιάδη σε Μιχάλη Παπαδόπουλο

Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου, που αφορούσε τη συνάντηση του Μπάμπη Ευσταθιάδη με τον Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ απαντά έως εξής:

 

« Αρχικά παραπέμπω το κ. Παπαδόπουλο στην ετήσια τακτική  γενική συνέλευση της ΕΠΟ  στην οποία υπάρχουν τα πρακτικά και είναι καταγεγραμμένα και δεν αμφισβητούνται από κανέναν.

Η επίσημη τοποθέτηση μου ήταν συγκεκριμένη, στην ετήσια γενική συνέλευση.  Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Ιβάν Σαββίδη για την πράξη του να ξεχρεώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό που έλεγε ότι θέλει ένα καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο. Οι απόψεις μας ήταν οι ίδιες και γι` αυτό του έδωσα συγχαρητήρια μπροστά σε όλο το σώμα που ήταν απ` όλες τις Ενώσεις και όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.  Επίσης στην πρόταση μου ήταν η Σουπερ Λιγκ να γίνει από 12 έως 14 ομάδες το πολύ, η Β` Εθνική σε δυο ομίλους κια να αυξηθούν οι όμιλοι της Γ` Εθνικής.

Αυτή ήταν η πρόταση μου, τον Ιούνιο το 2016. Πάμε στον Οκτώβριο του 2016 και αυτά που λέει ο κ. Παπαδόπουλος. Ήμουν υποψήφιος αλλά δυστυχώς ο κ. Παπαδόπουλος δε γνωρίζει πως γίνονται οι εκλογές της ΕΠΟ. Γίνονται ξεχωριστά για το προεδρείο και υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο ενιαίο για τους συμβούλους της ΕΠΟ. Εκεί έθεσα την υποψηφιότητα μου.

Βεβαίως ήμουν, είμαι και θα είμαι φίλος με τον κ. Ελευθεριάδη. Εγώ δεν πουλάω τις φιλίες μου, ποτέ.

Από εκεί και πέρα δεν υπέκυψα σε κανέναν. Συζητούσα με τους πάντες και θα αποφάσιζα τι θα κάνω όταν θα έρθει η ώρα.

Με τον κ. Σαββίδη συναντηθήκαμε 3 φορές. Την τελευταία φορά πριν την έναρξη του ημιτελικού ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός.

Ταιριάζει  η φιλοσοφίας μας. Θέλει ισχυρές Ενώσεις και καθαρό ποδόσφαιρο. Όποτε γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, θα είμαι υποψήφιος για το Δ. Σ. Θα θέσω πάλι την υποψηφιότητα μου.

Δεν ισχύουν οι ψευτιές που γράφει ότι εγώ κατηγόρησα το μεν και το δε. Είναι απαράδεκτα όλα αυτά.   Ο κ. Παπαδόπουλος ο φίλος που εμείς τον εκλέξαμε, στο 1 χρόνο πάνω ξεκίνησε μια διαδικασία αντιπολίτευσης.  Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια ήταν η δική του αγωνία και γιατί στράφηκε εναντίον μας.

Παρεξηγήθηκε γιατί σε κάποια στιγμή τον αποκάλεσα Μιχαλάκη.  Δυστυχώς ο Μιχάλης συνεχίζει να είναι ένα παιδάκι.

Κάποια πράγματα το θίγουν ως άνθρωπο.

Έκλαιγε στις Μικτές όταν του κάναμε παρατήρηση γιατί με δική του πρωτοβουλία, αγόρασε αθλητικό υλικό, χωρίς να το γνωρίζουμε οι υπόλοιποι.

Έκλαιγε γιατί δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του στις Μικτές και αναγκάστηκα να πάω εγώ τρεις φορές, εκτός έδρας.

Έκλαιγε στις Μικτές που του κάναμε παρατήρηση  γιατί πήγε στη Θάσο για προπονήσεις και στις εφημερίδες είδαμε φωτογραφίες ότι  ο προπονητής τον οποίο επέλεξε έκανε προπόνηση με τζιν και σκαρπίνια. Αν είναι δυνατό.

Έκλαιγε γιατί δε μπορέσαμε να βάλουμε συγγενικό του πρόσωπο  στο ξενοδοχείο για την καλοκαιρινή περίοδο , την εποχή που ήρθε η Εθνική Δανίας στην Καβάλα. Μακάρι βέβαια να εργαζόταν., προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Έκλαιγε γιατί δεν πήγαινε ως παρατηρητής πολλές φορές σε αγώνες Γ` Εθνικής.

Θύμωσε που έφυγε από τις Μικτές και κατήγγειλε το συνάδελφο του, χωρίς ντροπή. Δεν είχε βάσιμα στοιχεία. Ο στόχος του βέβαια ήμουν εγώ. Σίγουρα δε του βγήκε.

Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά με τον κ. Παπαδόπουλο.  Οι ψευτιές, οι αναλήθειες και η σπίλωση, που έχουν καταγραφεί στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, θα μαζευτούνε και θα γίνει αγωγή εναντίον του. Είπαμε κάποια στιγμή να σταματήσει αλλά δε σταματάει με τίποτα.

Ανεξέλεγκτα κατηγορεί, χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία.   Πρέπει και εμείς κάποια στιγμή να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Οι εκλογές της ΕΠΣΚ είναι πολύ σύντομα.

Θέτω τον ευατό μου στην κρίση των συναδέλφων και όλων των παραγόντων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης