• 25 Απριλίου 2024,

Έρχονται… βασιλόπιτες

 Έρχονται… βασιλόπιτες

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί ως εβδομάδα εκδηλώσεων και ειδικότερα κοπής βασιλόπιτας για το νέο έτος. Φορείς, σύλλογοι, σωματεία προγραμματίζουν από σήμερα ανάλογες εκδηλώσεις και μάλιστα οι περισσότερες θα λάβουν χώρο κατά το τριήμερο Παρασκευής – Σαββάτου – Κυριακής.

Ήδη για την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου έχει ανακοινωθεί η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων, του Επιμελητηρίου, της δημοτικής παράταξης Κ.Α.Π του Βαγγέλη Παππά.

Στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής θα κόψει τη βασιλόπιτά του το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας. Στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα κόψει την πίτα του το Επιμελητήριο στον πολυχώρο BATIS. Το Επιμελητήριο επανέρχεται με τη διοργάνωση εκδήλωσης κατά τις μεσημβρινές ώρες Κυριακής όπως είχε συμβεί τα έτη 2016 και 2017.

Ο Βαγγέλης Παππάς θα κόψει την βασιλόπιτα του συνδυασμού του στο Φιλίππειο Ξενοδοχείο των Κρηνίδων το πρωί της ερχόμενης Κυριακής. Η παράταξη μηχανικών ΟΡΜΗ θα κόψει την πίτα της το βράδυ της Παρασκευής στο Κουτούκι του Σαρρή, ενώ το Σάββατο στο χώρο τους θα κόψουν βασιλόπιτα και οι Παραμυθάδες.

Διαβάστε επίσης