• 5 Μαΐου 2024,

Έργα και περισσότερες εξετάσεις υποψήφιων aοδηγών

 Έργα και περισσότερες εξετάσεις υποψήφιων aοδηγών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο γραφείο του σχετικά με την υπογραφή σύμβασης γεώτρησης στο Ποδοχώρι, την κύρωση αναδασμού στο Λιθοχώρι, αντιπλημμυρικά έργα στη Θάσο και τις επιπλέον ημέρες για τη διεξαγωγή θεωρητικών εξετάσεων από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Καβάλας.

Αναφέρθηκε και στις ασφαλτοστρώσεις στην Καβάλα, στον Άγιο Σίλα που ξεκίνησαν χθες σημειώνοντας ότι είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας η επαρχιακή και η εθνική οδός. Πρόσθεσε δε πως θα γίνουν παρεμβάσεις σε Παράδεισο και Γραβούνα ενώ ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Γραβούνας και της Χρυσούπολης.

Τέλος για  τις επιπλέον ημέρες για τη διεξαγωγή θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Καβάλας, σημείωσε πως έως πρόσφατα γινόντουσαν μόνον την Παρασκευή λόγω του κορωνοϊού.

Ο ίδιος έχει πολύ καλή συνεργασία με τις Σχολές Οδηγών και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, διερευνώντας το όλο θέμα καθώς εξεταζόντουσαν μόνον 70 υποψήφιοι οδηγοί, αποφάσισαν να δίνονται θεωρητικές εξετάσεις και την Πέμπτη.

Έτσι θα εξετάζονται σε εβδομαδιαία βάση 140 υποψήφιοι.

 

 

Διαβάστε επίσης