• 15 Μαΐου 2024,

Ο Γιώργος Καλαντζής περιμένει το φάρμακο και όχι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

 Ο Γιώργος Καλαντζής περιμένει το φάρμακο και όχι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Μετά από αρκετό καιρό σιωπής ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Σχολίασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας δίνοντας προτεραιότητα στην προσπάθεια να περιοριστεί ο κορωνοϊός. Σχολιάζοντας τις καταλήψεις στα σχολεία ο Γιώργος Καλαντζής δέχθηκε ότι είναι ένα σοβαρό θέμα μόνο η ανάγκη μείωσης του αριθμού των μαθητών ανά τάξη.

Σε ερώτηση για το πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα της πανδημίας ο Γιώργος Καλαντζής είπε:

«Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Είμαι πάντα υπέρ των εμβολίων αλλά αφού περάσει χρόνος και δοκιμαστούν όσο πρέπει. Νομίζω ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε θα σωθεί μόνο με το φάρμακο που θα θεραπεύει τον κορωνοϊό. Μέχρι τότε ζητώ τήρηση των μέτρων πρόληψης με βασικό αυτό της απόστασης που πρέπει να έχουμε ο ένας από τον άλλον».

Ερωτηθείς για τα ζητήματα της απλήρωτης επιδότησης της εργασίας ο Γιώργος Καλαντζής υπενθύμισε ότι αυτό που θα συμψηφιστεί στις επιχειρήσεις της Καβάλας είναι επιδότηση προηγούμενων ετών σε ποσοστό 4% και όχι σε ποσοστό 12%. Η υπενθύμιση έγινε για να τονιστεί η σημασία απόφασης που έλαβε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είχε μειώσει την επιδότηση εργασίας όσον αφορά την Ανατολική Μακεδονία.

«Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης προσπαθεί για τον τόπο του αλλά όταν έρθει η ώρα να εγκριθεί στη Βουλή οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση, τότε οι βουλευτές Καβάλας και Δράμας πρέπει να συμπεριλάβουν στα οποία μέτρα και τους δύο νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας» είπε με νόημα ο κ. Καλαντζής. Αποκάλυψε ότι για τον συμψηφισμό απλήρωτης επιδότησης εργασίας που για το νομό Καβάλας είναι το 4% υπάρχει θέμα παραγραφής. Ζήτησε να διευκρινιστεί αυτό από το Επιμελητήριο. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τελικά ο συμψηφισμός για τις επιχειρήσεις του νομού μας να αφορά δύο χρόνια και όχι πέντε!

 

 

Διαβάστε επίσης