• 29 Μαρτίου 2024,

Ετελέσθη ο αγιασμός του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΑΟΚ(φωτογραφίες)

 Ετελέσθη ο αγιασμός του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΑΟΚ(φωτογραφίες)

Παρουσία της Δημάρχου κ. Δήμητρας Τσανάκα ετελέσθη στο «Ανθή Καραγιάννη» ο αγιασμός του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΑΟΚ παράλληλα έγιναν και τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου ακριβώς κάτω από την κερκίδα της θάλασσας.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Αντώνης Αντωνίου που ευχήθηκε επιτυχίες στους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγους, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Σωτήρης Δεληκάρης, ο αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κατσαμακίδης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου κ. Μπάμπης Παναγιωτίδης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ντίνος Κανάκης  αλλά και δυο πρώην μέλη της διοικούσας του ΑΟΚ, οι κ.κ Βασίλης Κελεμένης(συμμετέχει ενεργά στο τμήμα  στίβου) ,  Κρίτων Αθανασίου που προσέφεραν πάρα πολλά στην δημιουργία του νέου αυτού γυμναστηρίου τα χρόνια της θητείας τους ως μέλη της  προηγούμενης διοικούσας του ΑΟΚ.

Φυσικά  παραβρέθηκαν όλο το προπονητικό τιμ του συλλόγου αλλά και ο υπεύθυνος Δημήτρης Αρβανιτίδης.  Επίσης δημοτικοί σύμβουλοι  και άνθρωποι που υπηρετούν χρόνια τον κλασσικό αθλητισμό από διάφορα πόστα.

 

Διαβάστε επίσης