Εθελοντική αιμοδοσία- γενική συνέλευση – εκλογές

 Εθελοντική αιμοδοσία- γενική συνέλευση – εκλογές

Σε ουσιαστική δραστηριότητα επανέρχεται ο γνωστός σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της Καβάλας. Οργανώνει το 61ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8, Ιουνίου στη λέσχη αξιωματικών φρουράς Καβάλας.

Η  αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το σταθμό του νοσοκομείου Καβάλας,  από τις οχτώ το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και τις δύο ημέρες. Σ’ αυτή συνεργάζονται διάφορες ομάδες πολιτών  δηλαδή μαθητές από σχολεία, πολιτιστικοί και συνοικιακοί σύλλογοι ακόμα και σωματεία εργαζομένων. Η αφίσα της εθελοντικής αιμοδοσίας κυκλοφόρησε ήδη, πρόκειται μία ακόμη φορά για έναν πίνακα ζωγραφικής που έχει σχέση με την αιμοδοσία από τα χέρια του Ρωμύλου Βαρβέρη.

Ο σύλλογος πραγματοποιεί εκλογική διαδικασία για τη νέα του διοίκηση. Ειδικότερα την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11 το πρωί πραγματοποιείται γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο Νεφέλη. Στη συνέχεια θα γίνουν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι στον ίδιο τόπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης