Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Καβάλας λένε οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών

 Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Καβάλας λένε οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών

Από πλευράς Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καβάλας, όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία όλων των σχολείων σήμερα. Αυτό τόνισαν μιλώντας στην Πρωινή οι δύο πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών.

Η κ. Ανθή Χατζηφραντζή και η κ. Κατερίνα Μαρκάκη. Σε γενικές γραμμές περιέγραψαν σταθερή, μόνιμη τη συνεργασία τους με τους διευθυντές των σχολείων. Οι οποίοι μαθαίνουν πρώτοι τα προβλήματα και τα γνωστοποιούν στις δύο Σχολικές Επιτροπές. Έτσι έγινε και τώρα, ειδικότερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι περισσότεροι διευθυντές επισκέφθηκαν τα σχολεία για τον απαραίτητο έλεγχο. Αναφέρθηκαν μικρά και συνηθισμένα προβλήματα που είτε λύθηκαν, είτε προγραμματίστηκαν να λυθούν από σήμερα. Οι δύο πρόεδροι μας είπαν π.χ. για την ανάγκη να υπάρξει προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, εκεί όπου αυτό τελειώνει.

Σημείωσαν ότι η προμήθεια θα γίνει αμέσως, δηλαδή σήμερα. Τόνισαν επίσης επάρκεια ειδών καθαριότητας και υλικών όπως μάσκες, αντισηπτικά κτλ. Τα σχολεία ήταν κλειστά τις προηγούμενες μέρες και λόγω των εορτών κι έτσι σχεδόν παντού έγινε ένας έλεγχος ώστε να διαπιστωθούν ανάγκες, να γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις κτλ.

Διαβάστε επίσης