• 2 Μαΐου 2024,

Ετοιμάζεται για τις εκλογές ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

 Ετοιμάζεται για τις εκλογές ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Θόδωρος Μπόνος βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και να ακούσει τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Μαζί με γραμματείς άλλων νομαρχιακών επιτροπών του ίδιου κόμματος από τη Βόρεια Ελλάδα έλαβε μέρος σε σύσκεψη υπό τη νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν εσωκομματικά λόγω των επικείμενων εκλογών οι οποίες θα είναι διαδοχικές. Αναφέρονται ειδικότερα οι τοπικές εκλογές, οι ευρωεκλογές ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2019 οι εθνικές εκλογές. Συζητήθηκε επίσης η πορεία του κόμματος σε κάθε μία από τις περιφερειακές ενότητες της Βόρειας Ελλάδας και η προβολή του κυβερνητικού έργου.

Ο Θόδωρος Μπόνος δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι δε γνωρίζει τίποτε σχετικά με την πρωτοβουλία της Συμπαράταξης Πολιτών ώστε να συναντήσει τον κ. Σκουρλέτη. Στα εγκαίνια της ΔΕΘ βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σωτηριάδης ωστόσο η συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη δε φαίνεται να έγινε. Αντιθέτως μάλιστα, η δημοσιοποίηση της πληροφορίας φαίνεται πως δημιούργησε προβλήματα και αντιδράσεις.

Εντωμεταξύ θα επανέρθει στην Καβάλα για ιδιωτικούς λόγους ο πρώην υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Καβάλα, όπου διαθέτει κατοικία λόγω της καταγωγής του, να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να πραγματοποιήσει συναντήσεις με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Διαβάστε επίσης