Κανονικά το ΚΤΕΛ στις μαθητικές μετακινήσεις

 Κανονικά το ΚΤΕΛ στις μαθητικές μετακινήσεις

Μαζί με την έναρξη των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία της περιφερειακής ενότητας Καβάλας αρχίζει σήμερα και το μαθητικό μεταφορικό του έργο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Το ΚΤΕΛ φαίνεται πως είναι απολύτως έτοιμο για τη μετακίνηση των μαθητών.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος Κώστας Πανταζής, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έχει πληρωθεί για προηγούμενες μεταφορές κι άρα τα μαθητικά δρομολόγια θα εκτελεστούν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Ενώ τα μαθητικά δρομολόγια αρχίζουν από σήμερα από χθες 10 Σεπτεμβρίου το Υπεραστικό ΚΤΕΛ άρχισε την εφαρμογή του προγράμματος των χειμερινών δρομολογίων. Αυτό μεταφράζεται σε μείωση του αριθμού των δρομολογίων προς τουριστικές και παραθαλάσσιες περιοχές, σε αύξηση των δρομολογίων στο εσωτερικό της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και φυσικά σε μαθητικές μετακινήσεις.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κώστας Πανταζής αναφερόμενος στο καλοκαίρι του 2018 που πέρασε σημείωσε: «Ο Αύγουστος ήταν ικανοποιητικός όπως ο περσινός. Ο Ιούλιο ωστόσο δεν ήταν αποδοτικός λόγω των βροχών. Τα εισιτήρια στις γραμμές εξωτερικού παρουσιάζουν μείωση. Επιπλέον πρόβλημα για εμάς αποτελεί η συνεχής αύξηση της τιμής του πετρελαίου κίνησης. Στο τέλος του μήνα θα ανακοινώσουμε τιμές προσφοράς, όπως για παράδειγμα το οικογενειακό εισιτήριο. Προσφορές θα ισχύσουν και για επιβάτες που μετακινούνται τακτικά με τα λεωφορεία μας».

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ παραδέχθηκε ότι τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λέσβου από τη Μυτιλήνη προς τη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν μείωση της επιβατικής κίνησης στο καβαλιώτικο ΚΤΕΛ. Σχετικά με τις στάσεις, διευκρίνισε ότι υπάρχει συνεργασία με τους δήμους της ΠΕ Καβάλας. τόνισε δε ότι υπάρχουν «κάποια θεματάκια», όπως τα προσδιόρισε, με το δήμο Καβάλας για τα οποία όμως εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα επιλυθούν.

Διαβάστε επίσης