• 25 Απριλίου 2024,

Έτρεχαν και δεν έφθαναν Τροχαία και ΕΚΑΒ το απόγευμα της Τρίτης

 Έτρεχαν και δεν έφθαναν Τροχαία και ΕΚΑΒ το απόγευμα της Τρίτης

Δύο τροχαία ατυχήματα με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν μέσα κι έξω από την Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης.

Λόγω αυτών αλλά και άλλων υποχρεώσεων τους άργησαν να επιληφθούν στο τελευταίο χρονικά περιστατικό τόσο το ΕΚΑΒ όσο και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Η καθυστέρηση που προκάλεσε τα σχόλια των πολιτών έχει εξήγηση αφού:

Τα τρία ασθενοφόρα βάρδιας του ΕΚΑΒ ήταν σε διάφορα άλλα περιστατικά, ένα εκ των οποίων αφορούσε μεταφορά ασθενή από την Καβάλα σε νοσοκομείο όμορου νομού. Η Τροχαία Καβάλας ήταν σε περιστατικό εγκατάλειψης ΙΧ στη Γαληψό, επί της Εγνατίας Οδού. Στη συνέχεια κλήθηκε σε τροχαίο στην είσοδο του Χαλκερού κι αμέσως μετά σε τροχαίο στην Τενέδου, πάνω από την Ιχθυόσκαλα. Στο τροχαίο στην είσοδο του Χαλκερού τραυματίστηκε γυναίκα.

Συγκρούστηκαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ με ημιφορτηγό (αγροτικό αυτοκίνητο). Το συμβάν έγινε στη διασταύρωση προς Χαλκερό όπου η κίνηση ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο οδηγοί υποστηρίζουν ότι κινούνταν ενώ το φανάρι μπροστά τους ήταν πράσινο.

Το τελευταίο χρονικά περιστατικό έγινε στην οδό Τενέδου, στην Ιχθυόσκαλα. Εξετράπη της πορείας του και ανετράπη δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του. Μέχρι να φθάσουν στο σημείο τροχαία και ασθενοφόρο την μεν κυκλοφορία ρύθμιζε άνδρας της σεκιούριτι της Ιχθυόσκαλας ενώ πρώτες βοήθειες στον πεσμένο στο έδαφος οδηγό του δικύκλου έδωσε γιατρός που έτυχε να περνά από το σημείο με το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε επίσης