• 9 Μαΐου 2024,

Εβίτα Φραγκάκη: «Μεγάλη οικογένεια ο Αστέρας, με τους Πάνθηρες μπορούμε να πετύχουμε πολλά» 

 Εβίτα Φραγκάκη: «Μεγάλη οικογένεια ο Αστέρας, με τους Πάνθηρες μπορούμε να πετύχουμε πολλά» 

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε η Εβίτα Φραγκάκη που πρόσφατα ανακοινώθηκε από την ομάδα των Πανθήρων. Η Εβίτα ξεκίνησε από τον Αστέρα Καβάλας και προστίθεται στο ρόστερ των Πανθήρων όπου θα ενισχύσει κυρίως την ομάδα των νεανίδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη της νεαρής παίκτριας του μπάσκετ.

Ερ: Με τι συναισθήματα αποχωρείς από τον Αστέρα;

Απ: Ήρθα κοντά με τις πρώην συμπαίκτριες μου και ήταν δύσκολο να αφήσω μια ομάδα από την οποία ξεκίνησα το μπάσκετ και με βοήθησε σημαντικά να φτάσω στο σημείο να κάνω ένα βήμα παραπάνω.

Ερ: Ποιοι προπονητές σε βοήθησαν στα πρώτα σου μπασκετικά βήματα; Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους;

Απ: Θέλω αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Δημήτρη Αϊβαζίδη που αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου όχι μόνο σαν κόουτς αλλά και σαν δεύτερος πατέρας μου. Να ευχαριστήσω την διοίκηση τους κ.κ Τάκη Πανακούλια, Μπάμπη Γιαμουρίδη, Μάκη Σταμπουλή και πολλούς άλλους παράγοντες που σε κάθε βήμα της ομάδας μας ήταν παρόντες και μας στήριζαν μέχρι τέλους.

Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Ερ: Με ποιες προοπτικές άφησες τον Αστέρα για τους Πάνθηρες;

Απ: Με βάση την ομάδα που έκτισαν οι Πάνθηρες πιστεύω πως έχουμε πολλές προοπτικές να πετύχουμε ότι φανταζόμαστε και να φτάσουμε πολύ ψηλά. Μαζευτήκαμε κορίτσια από διαφορετικές ομάδες η κάθε μια έχει την εμπειρία της και θα βοηθήσει στο να ατυχούμε αυτό που θέλουμε

Ερ: Υπάρχει μια ομάδα νεανίδων στους Πάνθηρες που θα επιδιώξει την διάκριση την επόμενη σεζόν. Είναι ένα κίνητρο αυτό και για σένα που θα είσαι νέο πρόσωπο;

Απ: Φυσικά αυτό ήταν το πρώτο πράγμα όπως ανέφερα και παραπάνω. Αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε και θα το πάμε στο τέρμα. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Υπάρχει μεγάλη θέληση και πίστη από όλα τα κορίτσια.

Ερ: Το μπάσκετ για σένα είναι τρόπος ζωής;

Απ: Επανήλθα από έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω έχασα προκριματικά όμως δεν το έβαλα κάτω. Είναι κάτι που για μένα μπήκε στη καθημερινότητα μου πριν 6χρονια και θέλω να πορευθώ με αυτό ακόμα τόσα και περισσότερα.

Ερ: Πόσο κοντά είναι η οικογένεια σου σε αυτή την προσπάθεια αν βάλουμε και τα μαθήματα σου στο σχολείο;

Απ: Οι γονείς μου ήταν πάντα κοντά μου σε ότι επιλογή και αν έκανα. Η μητέρα μου, Μόρφω Δημητριάδου ήταν και έφορος στον Αστέρα  και πρώην παίκτρια. Έχει περάσει από αυτά και σίγουρα με συμβουλεύει όπως ξέρει, όπως και ο πατέρας  μου που είναι και αυτός ένα δυνατό χαρτί στην επιτυχία μου αφού για πολλά χρόνια ήταν στο χώρο στου αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης