Κομματική εκδήλωση και ανάλυση της κατάστασης

 Κομματική εκδήλωση και ανάλυση της κατάστασης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δασάκι της Παναγούδας εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΚΕ στην Καβάλα, ειδικότερα οι οργανώσεις Δυτικών συνοικιών και Βύρωνα- Χιλίων.

Ομιλητής ήταν ο γραμματέας της τοπικής επιτροπής Καβάλας Κώστας Κουκούλας. Επακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον Γιάννη Κανάκη, τη Μαριάννα Κεσόγλου και το Νίκο Νασιάδη. Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Στην εισήγησή του ο κ. Κουκούλας έθιξε όλα τα θέματα της πολιτικής και τοπικής επικαιρότητας, επιμένοντας ότι το καπιταλιστικό σύστημα μόνο προβλήματα δημιουργεί στους εργαζόμενους και στην κοινωνία γενικότερα. Η εισήγηση του ξεκίνησε με τη διαπίστωση ότι σήμερα υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι που δεν κινητοποιούνται και δεν αντιδρούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φοβούμενοι τα χειρότερα.

Στη συνέχεια εξήγησε πως παρεμβαίνει το καπιταλιστικό σύστημα επηρεάζοντας τα πάντα εις βάρος των εργαζομένων. Ο Κώστας Κουκούλας είπε επίσης ότι το κόμμα βγήκε δυναμωμένο από το πρόσφατο συνέδριο, ζήτησε καλύτερη οργάνωση και καλύτερα αποτελέσματα στους εμβολιασμούς.

Έφερε παράδειγμα τον αριθμό των εμβολιασμένων αντιπροσώπων στο συνέδριο όπου όπως άφησε να εννοηθεί η συντριπτική τους πλειοψηφία είχε κάνει ένα από τα διαθέσιμα εμβόλια. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι του κόμματος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας αλλά και ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης.

Σύμφωνα με τον ομιλητή και τις ανακοινώσεις που υπάρχουν, ίδιου χαρακτήρα εκδήλωση θα γίνει αύριο Τρίτη στο πάρκο Φαλήρου. Με ειδικότερο θέμα συζήτησης όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης