«Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Αυγούστου»

 «Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Αυγούστου»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας κ. Θόδωρος Χατζηχρήστος μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής σχετικά με την επίσκεψη του ίδιου και του Γιάννη Παναγιωτίδη την περασμένη Δευτέρα στη δομή φιλοξενίας των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

Εκεί συνάντησαν τον διοικητή της δομής Δημήτρη Ρέμμο, στον οποίο επανέλαβαν ότι οι προμήθειες (τρόφιμα και άλλα είδη) της δομής πρέπει να γίνονται από την τοπική αγορά.

Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος είπε στην πρωινή ότι « Η πρόθεσή του διοικητή είναι σύμφωνη με τα όσα ζητούμε στην επιστολή που προ λίγων ημερών στείλαμε και είχε ίδιο περιεχόμενο. Είχε ίδιο αίτημα. Ο διοικητής δυστυχώς δεν έχει ακόμη την πλήρη αρμοδιότητα στη δομή. Περιμένουμε και να για να δούμε πως θα αντιδράσει και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης και ο διοικητής.

Σχετικά με την κατάσταση στην αγορά στις αρχές Αυγούστου θέλω να σας πω ότι εξανεμίζονται οι ελπίδες που υπήρχαν για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Φυσικά και η αγορά επηρεάζεται από την πρόσφατη έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη και το νομό Καβάλας. Αυτό που μας απομένει για τον Αύγουστο είναι οι Έλληνες τουρίστες, οι Έλληνες καταναλωτές».

Διαβάστε επίσης