Εξασφαλίζουν άδεια Κολυμβητήριο και «Ανθή Καραγιάννη»

 Εξασφαλίζουν άδεια Κολυμβητήριο και «Ανθή Καραγιάννη»

Τα μέλη της προβλεπόμενης εκ του νόμου επιτροπής αδειοδοτήσεων αθλητικών χώρων της ΠΕ Καβάλας έκαναν χθες αυτοψία στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και στο κολυμβητήριο.

Και οι δύο χώροι πρέπει να λάβουν άδεια για να μπορούν να φιλοξενούν αγώνες. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει με απόφαση της ίδιας επιτροπής την ερχόμενη εβδομάδα. Το συμπέρασμα προκύπτει από όσα είπαν στους εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας τα μέλη της επιτροπής μετά το τέλος της αυτοψίας.

Και στους δύο χώρους οι άδειες έληξαν πρόσφατα. Μάλιστα αυτή του «Ανθή Καραγιάννη» ήταν προσωρινή, κατάλληλη και για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις SL2. Με τη νέα άδεια το γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες Γ’ Εθνικής κατηγορίας τουλάχιστον. Η νέα άδεια φέρεται να έχει διάρκεια ενός έτους.

Προχθές η κ. Αναστασία Ιωσηφίδου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας του για το θέμα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κ. Ιωσηφίδου κατηγορεί τον Δήμο –μεταξύ άλλων- ότι άφησε για την τελευταία στιγμή το θέμα της άδειας του «Ανθή Καραγιάννη», έδρα αναμετρήσεων και του ΑΟΚ και του Βύρωνα.

Ο Βύρωνας μάλιστα ήθελε να αγωνιστεί στο «Ανθή Καραγιάννη» την προηγούμενη Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδας αλλά δεν τα κατάφερε εξ αιτίας του ότι δεν έλαβε την άδεια της επιτροπής.

(Στη φωτογραφία μέλη της επιτροπής μαζί με εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας κι ενώ έχουν τελειώσει την αυτοψία στον ένα χώρο και βαδίζουν προς τον άλλο).

Διαβάστε επίσης