Η παρέα των Κανταδόρων έδρασε μία ακόμη φορά

 Η παρέα των Κανταδόρων έδρασε μία ακόμη φορά

Το βράδυ της Πέμπτης, με αφετηρία την περιοχή του Τιμίου Σταυρού, η μεγάλη παρέα των Κανταδόρων έδρασε και πάλι. Μουσικά. Παραδοσιακά. Όμορφα.

Τα όργανα στα χέρια ικανών καλλιτεχνών ήταν αρκετά κι οι φωνές ενώθηκαν. Για να ακουστούν δυνατά. Ο κόσμος ξαφνιάστηκε αλλά η έκπληξη ήταν ευχάριστη. Μελωδική. Άνθρωποι βγήκαν στα μπαλκόνια τους να δουν τι συμβαίνει, άλλοι στα παράθυρα και κάποιοι και στο δρόμο. Να ενωθούν με την ομάδα που περνούσε έξω από το σπίτι τους.

Η διαδρομή που ακολουθήθηκε είχε κατάληξη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο χώρο του συνοικιακού συλλόγου «Δρόμος του Νερού». Από την αρχή άλλωστε της βόλτας υπήρχε αυτή η συνεργασία, αυτή η σύμπραξη. Οι Κανταδόροι μαζί με το σύλλογο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο τέλος της μουσικής πορείας υπήρχε η προετοιμασία για ένα γλέντι μετά ανάπαυσης. Ξεκούρασης. Εκεί δημιουργήθηκε μια ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα ενώ στο τραπέζι προστέθηκαν οι απαραίτητοι μεζέδες. Αργά το βράδυ της Πέμπτης δόθηκε λήξη στο γεγονός. Μαζί με μια υπόσχεση. Ότι σχεδιάστηκε, να επαναληφθεί. Γρήγορα μάλιστα.


Η ανάρτηση του συνοικιακού συλλόγου «Δρόμος του Νερού» αναφέρει σχετικά με το θέμα:

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η εκδήλωση με τους Κανταδόρους Καβάλας και με τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγ. Κωνσταντινου «Ο δρόμος του νερού» με συμμετοχή μελών και φίλων. Ξεκινώντας από τον Τίμιο Σταυρό και συνεχίζοντας στα γύρω σοκάκια με τελικό προορισμό τα γραφεία του συλλόγου επί της οδού 13 Σεπτεμβρίου. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την όμορφη βραδιά που μας χαρίσατε!! Να είστε όλοι καλά».

Διαβάστε επίσης