• 10 Μαΐου 2024,

Εξελίξεις στα διοικητικά ίσως και σήμερα – Ο νέος ΑΟΚ με τη βάση που υπάρχει και 4-5 δυνατές μεταγραφές

 Εξελίξεις στα διοικητικά ίσως και σήμερα  –  Ο νέος ΑΟΚ με τη βάση που υπάρχει και 4-5 δυνατές μεταγραφές

Σήμερα ίσως έχουμε εξελίξεις στα διοικητικά του ΑΟΚ αφού φαίνεται να προχωράει η συμφωνία με τον επενδυτή από την Αθήνα ενώ και στην Καβάλα έχουν βρεθεί τα άτομα που θα βοηθήσουν στο οικονομικό κομμάτι προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με διαφορετική δυναμική τη σεζόν 2018-2019.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ και την ισχυρή διοίκηση. Αν όλα πάνε καλά ο ΑΟΚ θα πραγματοποιήσει 4-5 μεταγραφές έτοιμων ποδοσφαιριστών ενώ θα διατηρήσει τη βάση που έχει από τη σεζόν που έφυγε. Μια βάση που άφησε υποσχέσεις και έχει σαν κύριο στοιχείο το ταλέντο των ποδοσφαιριστών συν ότι πήραν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Είναι νωρίς για περισσότερα πράγματα στο αγωνιστικό όμως οι περισσότεροι παίκτες από το ρόστερ της σεζόν 2017-2018 θα συνεχίσουν.   Μάλλον δεν θα είναι παρόντες στο νέο ξεκίνημα ο Ξόμπλιος και ο Πάλλας που δε συμμετείχαν και στα τελευταία ματς του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα ο ΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Αλιατίδη, τον Παπαστεριανό αλλά φυσικά και τον Ψάλτη που εκτιμήθηκε η αθόρυβη προσφορά του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στις 1 Απριλίου.  Δεν αποκλείουμε να υπάρχουν προτάσεις από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής, Νίκο Βαλαβανόπουλο.

Πρώτα απ` όλα όμως περιμένουμε τις θετικές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο αφού είναι φανερό ότι ο Ερασιτέχνης δε μπορεί να σηκώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύριο βάρος στα οικονομικά του συλλόγου.

 

Διαβάστε επίσης