Εξέτισε την ποινή του ο Βαλαβανόπουλος – Σήμερα ο ΑΟΚ με τη Θράκη Φερών για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

 Εξέτισε την ποινή του ο Βαλαβανόπουλος – Σήμερα ο ΑΟΚ με τη Θράκη Φερών για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Στη μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας μπαίνει σήμερα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στις 4 το απόγευμα τη Θράκη Φερών στο Ανθή Καραγιάννη.  Οι παίκτες του Καβαλιώτικου συγκροτήματος επανήλθανε χθες το απόγευμα στις προπονήσεις και ο Κώστας Ανυφαντάκης υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Νίκο Βαλαβανόπουλο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο μόνος που δεν είναι στη διάθεση του Κρητικού προπονητή του ΑΟΚ είναι ο μόνιμος τραυματίας Γιαλαμούδης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του  ΑΟΚ για τη σημερινή αναμέτρηση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΟΚ-Θράκη Φερών για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.    Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για το Κύπελλο, και οι  τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες & τους φοιτητές.
Επίσης, οφείλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε την Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων που στέκεται αρωγός μας και κάνει πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, μιας και πρόσφατα χορήγησε δωρεάν λιπάσματα που καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες των γηπέδων που συντηρεί το σωματείο μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Οι Κυπελλούχοι Έβρου αγωνίζονται στην Α` κατηγορία του νομού και μάλιστα έρχονται σήμερα στην Καβάλα με κόσμο στο πλευρό τους αφού πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί εκδρομή με τιμή συμμετοχής 15 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής.

Γήπεδο Ανθή  Καραγιάννη Καβαλας: Καβάλα-Θράκη Φερών, Πουλικίδης, Χασιώτης, Παστιάδης (ΕΠΣ Δράμας)
Γήπεδο Καλαμπακίου Δράμας: ΑΕ Καλαμπακίου-Δόξα Προσκυνητών, Τρακαλιάνης (ΕΠΣ Σερρών), Βερνέζης, Κουκούμης (ΕΠΣ Καβαλας)
Γήπεδο Παραλιμνίου Σερρών: Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Αβάτου, Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς)

 

Διαβάστε επίσης