Ευαγγελία Δρακονάκη: «Ήρθε η ώρα να συνεργαστούν όλοι»

 Ευαγγελία Δρακονάκη: «Ήρθε η ώρα να συνεργαστούν όλοι»

Σε συνέχεια των όσων έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας και σε σχέση με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της κ. Δήμητρας Τσανάκα, ήταν οι δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής η Ευαγγελία Δρακονάκη.

Συμφώνησε με τη στάση της «μεγάλης» αντιπολίτευσης όπως επίσης και με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτήν υπάρχει αναφορά σε διαδικασία προειδοποιητικής αποχής από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχθές.

Η Ευαγγελία Δρακονάκη τόνισε την ανάγκη των συνεργασιών. Αναφέρθηκε σε λυπηρές καταστάσεις, επικεντρώθηκε στις ευθύνες του Δημάρχου Θεοδώρου Μουριάδη.

Μεταξύ των άλλων η κ. Ευαγγελία Δρακονάκη είπε: «Η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη μας, η αποχή μας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφορά συγκεκριμένες νοοτροπίες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πνεύμα του Κλεισθένη. Ο Δήμαρχος προσπαθεί αλλά συνήθως και συχνά χωρίς αποτέλεσμα. Κάθε φορά που πιέζεται απειλεί ότι θα αποχωρήσει!

Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκροτήθηκε ομάδα που θα προετοιμάσει το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου με εκπροσώπους μόνο της διοίκησης και κανέναν εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. Προεκλογικά ο κ. Μουριάδης ενστερνίστηκε τον Κλεισθένη αλλά στην πράξη δεν έκανε τίποτα σχετικό.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι το έργο που δρομολόγησε η δική μας διοίκηση των αλλαγών στην πλατεία. Τώρα που ολοκληρώθηκε καταλαβαίνουμε ότι έχει την αποδοχή και την εκτίμηση από τον κόσμο.

Κι όμως η διοίκηση Μουριάδη αρχικά ήθελε ακόμη και να το σταματήσει. Θα πρέπει να πάμε μπροστά. Για τα θέματα των πάρκινγκ θεωρώ ότι είναι καταστροφικά αυτά που έγιναν και αυτά που φαίνεται ότι θα γίνουν.

Πρέπει να επιδιωχθεί μία προσωρινή έστω λύση. Αυτό θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια των βουλευτών. Ήρθε η ώρα να συνεργαστούν όλοι για τα θέματα των χώρων στάθμευσης. Έλεγα πάντα ότι αυτό το θέμα δεν πρέπει να το αγγίζουμε καθώς είναι ένα θέμα που καίει».

Διαβάστε επίσης