• 28 Απριλίου 2024,

Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Καβάλας

 Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Καβάλας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  


Η Διευθύντρια, η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου-4ου Νηπιαγωγείου Καβάλας με την παρούσα επιστολή εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Καβάλας και στην Πρόεδρό της, κ. Κατερίνα Μαρκάκη, για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση με σκοπό την κάλυψη έκτακτων βασικών αναγκών που προέκυψαν στη σχολική μονάδα μας και αφορούσαν στην αγορά ηλεκτρονικού και άλλου εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Π.Ε. Δήμου Καβάλας και την Πρόεδρό της, κ. Κατερίνα Μαρκάκη, για την παροχή ποσού για αγορά κουρτινών-κουρτινόξυλων και δύο ανακατασκευασμένων κεντρικών μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και για την οικονομική ενίσχυση για αγορά νέου φωτοτυπικού μηχανήματος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Η συνεχής υποστήριξή σας, όποτε παρίσταται σοβαρή ανάγκη, αποτελεί για μας σημαντική βοήθεια και παράγοντα βελτίωσης του έργου μας.

Η διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας,

Παπαλεξίου Μαρία

Διαβάστε επίσης