• 24 Απριλίου 2024,

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας

 Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας ευχαριστούν θερμά τον καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, κ. Γεώργιο Παπακώστα, όπως και τη Διοίκηση του τμήματος για τη δωρεά δύο υπολογιστών (με επεξεργαστή Intel Core i5) στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας.

Οι δύο υπολογιστές θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης και μηχανογράφησης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας. Η δωρεά έρχεται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής συνεργασίας του σχολείου με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Υπενθυμίζουμε ότι στα τέλη Μαρτίου τρέχοντος έτους εκπαιδευτικοί και μαθητές/-τριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας και φιλοξενούμενων σχολείων από πέντε ευρωπαϊκές χώρες επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο ρομποτικής του Τμήματος Πληροφορικής αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη και άριστες εντυπώσεις.

Η συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών μονάδων στηρίζεται σε γερές βάσεις και θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά στο προσεχές μέλλον!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης