• 20 Μαΐου 2024,

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις αναρτήσεις εκλεγμένων και μη

 Ευχαριστήριες ανακοινώσεις αναρτήσεις εκλεγμένων και μη

Από το βράδυ της Κυριακής και περισσότερο χθες το πρωί άρχισαν και συνεχίζονται ευχαριστήριες δηλώσεις- ανακοινώσεις- αναρτήσεις υποψηφίων των εκλογών. Εκλεγμένων και μη.

Ευστρατία Χριστοδούλου (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Δαμιανό Καγκελίδη): «Θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και θα προσπαθώ για το καλύτερο. Με εμπιστεύτηκες σε εμπιστεύτηκα. Σε πίστεψα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Ο χρόνος πολύ λίγος η αμφισβήτηση μεγάλη. Πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα όλοι οι συνυποψήφιοι άξια άτομα και χρήσιμα στην κοινωνία. Ευχαριστώ από καρδιάς  για την αγάπη που εισέπραξα για άλλη μια φορά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Ευχαριστώ πολύ όλουε/ες για την εθελοντική εργασία –βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου  κι ιδιαίτερα  το σύζυγό μου Σμαραγδο Κρεμύδα. Θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και θα προσπαθώ για το καλύτερο…Υ.Γ! Να εμπιστεύεστε τις γυναίκες και να τις δίνετε την ευκαιρία να αποδείξουν ότι και αυτές μπορούν να προσφέρουν σε θεσμικό επίπεδο».

Μαρία Βλαμήτσου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Αναστασία Ιωσηφίδου): «Εύχομαι η κάλπη να αναδείξει νικητή αυτόν που αξίζει ο Δήμος μας. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης Ώρα Δημιουργίας και την Αναστασία Ιωσηφίδου για την εύρυθμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχα μαζί τους από την θέση που κλήθηκα να προσφέρω στην ανάδειξη και προβολή της ομάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύω πως με βάση τις δυνάμεις και την δυνατότητα του συνδυασμού, δόθηκε ένας σύντομος αλλά όμορφος αγώνας από όλους τους υποψηφίους οι οποίοι θέλησαν να πολιτευτούν από αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους οι οποίοι έγιναν φίλοι μου, έζησα έντονες στιγμές σε μια ιδιαίτερη και πολυδιασπασμένη προεκλογική περίοδο. Οι Καβαλιωτες έκαναν την επιλογή τους στέλνοντας τον Θοδωρο Μουριάδη και Μάκη Παπαδόπουλο στην δεύτερη Κυριακή. Εύχομαι η κάλπη να αναδείξει νικητή αυτόν που πραγματικά αξίζει ο όμορφος Δήμος μας. Καλή επιτυχία».

Έλενα Ζουμπουλίδου (υποψήφια με το Στάθη Εριφυλλίδη): «Ας πάει η Καβάλα μας Μπροστά. Αγαπητό μου voting network καλά τα πήγαμε τελικά , για το πρώτο μας ταξίδι! Αν με ρωτήσετε, δεν μετανιώνω στιγμή για την απόφαση της πρώτης φοράς, δεν μετανιώνω στιγμή για την επιλογή συστράτευσης με τον Γιάννη Εριφυλλίδης – Η Καβάλα Μπροστά. Ευχαριστώ Γιάννη Εριφυλλίδη για την εμπειρία! Δεν το ξεχνώ και πάλι το ίδιο θα επέλεγα! Τώρα όμως μια φιλική συμβουλή προς τους φίλους και όσους νέους σε ‘πολιτική ηλικία’ τελικά συνθέσουν από την επόμενη Κυριακή το νέο δημοτικό συμβούλιο. Γίνετε εσείς η αλλαγή στην νοοτροπία, γίνετε εσείς η αλλαγή στις παρωχημένες, κακές, πολιτικές πρακτικές! Αρχίστε να συμφωνείτε! Αυτό έχει ανάγκη η πόλη μας! Παίξτε όμορφα για να έχει αξία η νίκη! Δώστε πνοή στην Καβάλα μας να πάει μπροστά! Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και φίλους  για όλες τις συμβουλές, για όλη την στήριξη, για όλες τις αλήθειες, για όλα τα όμορφα λόγια που άκουσα!Μαμά Tzeni Zoumboulidou ξέρω… και σε ευχαριστώ για όλη την δύναμη που μου έδωσες! Ας πάει η Καβάλα μας Μπροστα! Για όλους μας!!!».

Αθηνά Παναγιωτίδου (υποψήφια με το Στάθη Εριφυλλίδη): «Χαμογελάστε και πάμε παρακάτω!. Καλημέρα σε όλους! Ένας καλλιτέχνης ξέρει να ζει και στα σαλόνια και στους δρόμους! Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα! Και το πνεύμα όπως η ψυχή δεν εγκλωβίζεται ποτέ από ιδεοληψίες, δήθεν, πρέπει και αναξιότητες!! Δεν εγκλωβίζεται ποτέ με τον όχλο! Πετάει ελεύθερο! Αγωνίζεται, πέφτει, σηκώνεται ξανά και ο κύκλος ολοκληρώνεται μόνο με το φευγιό μας από τούτη την ζωή!! Είναι ο κύκλος της ζωής! Σας ευχαριστώ που με κάνατε ακόμη μια φορά πιο δυνατή! Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε, αλλά και που δεν με ψηφίσατε με κάνατε διαφορετική και πάλι! Και είμαι τόσο τρελή καλλιτέχνης που μπορεί μια μέρα να βάλω υποψηφιότητα για πρωθυπουργός της χώρας κι ας πάρω μόνο την δική μου ψήφο!! Έχω συνηθίσει να τρέχω!!! Ευχαριστώ τον Γιάννη μας γιατί είναι αυτός που είναι και να μην αλλάξει ποτέ! Να παραμείνει ειλικρινής, ανθρώπινος και καλλιτέχνης με ελεύθερο πνεύμα, ψυχή και ήθος! Τον ευχαριστώ που είναι φίλος μου και γι’ αυτήν την συμπόρευση  μαζί του σε αυτό το ταξίδι της διεκδίκησης για το καλύτερο στο δήμο μας! Τι κι αν βρεθήκαμε στην άκρη του γιαλού, σκοπός μας να κολυμπήσουμε μες τις φουρτούνες και στα κύματα ! Αυτό το κάνουμε πάντα! ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ….ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ…. Γίνεται; Όχι δεν θα γίνει ποτέ! Μάθαμε στην μετριότητα και τούτο μας αξίζει! Χαμογελάστε και πάμε παρακάτω!».

Στέλλα Αργυρίου (υποψήφια με το Θόδωρο Μουριάδη): «Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ και τη δεύτερη Κυριακή. Πρώτη Κυριακή. Πρώτη φορά υποψήφια. Δεύτερη γυναίκα σε εκλόγιμη θέση σε μια εκλογική διαδικασία για την οποία θα μιλήσουμε διεξοδικά την επόμενη Κυριακή, όταν οι Καβαλιώτες θα έχουν επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά το πρόγραμμα και το έργο του Θόδωρου Μουριάδη. Προς το παρόν κρατάω την επιβράβευση σας στις προσπάθειες μου σε αυτή τη διαδικασία σταυροδοσίας με ένα τεράστιο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ και την δεύτερη Κυριακή, για έναν Σύγχρονο Δήμο. Θεόδωρος Μουριάδης – Σύγχρονος Δήμος Για την Καβάλα που ονειρεύομαι και ονειρεύεστε.  Αυτή η νίκη είναι μια νίκη όλων των γυναικών!»

Σπύρος Κατσικαρώνης: «Ο Θόδωρος Μουριάδης είναι ο Δήμαρχος που αλλάζει τον Δήμο μας! Μου δώσατε την ελπίδα να αισιοδοξώ για το μέλλον της Καβάλας. Παντού, σε όλες τις παρατάξεις ψηφίσατε και νέα παιδιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ ψυχής και καρδιάς σε όλους όσους με στηρίξατε, κυρίως στην οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλο τον κόπο τους. Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους, αν έγινα κουραστικός. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη Κυριακή! Συνεχίζουμε γιατί ο Θόδωρος Μουριάδης είναι ο Δήμαρχος που αλλάζει τον Δήμο μας!».

Νίκος Ηλιόπουλος: «Εκφράσαμε τους προοδευτικούς πολίτες της ΑΜΘ. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δαμιανός Καγγελίδης που με εμπιστεύθηκε για να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την αλλαγή στην περιφέρεια μας. Καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιο τον χώρο μας κ εκφράσαμε τους προοδευτικούς πολίτες της ΑΜΘ. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους συνυποψηφίους μου, όσο κ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Καβάλας που βοήθησαν καθοριστικά στο να έρθει το αποτέλεσμα μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει. Τέλος, να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους κ μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την μεγάλη προοδευτική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας!».

Αναστάσιος Τσολάκης: «Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη ψήφο σας. Εγώ προσωπικά και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την ψήφο σας. Δόθηκε από όλους εμάς ένας όμορφος, καθαρός και τίμιος αγώνας, για έναν δήμο που πρέπει να αλλάξει. Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί. Οι δημότες του Νέστου, αξίζουν και θα έχουν, μία δυναμική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ο επόμενος στόχος έχει ήδη τεθεί και δεν είναι άλλος από την νίκη του συνδυασμού “Ο Δήμος αλλάΖει”, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σας ευχαριστούμε».

Σωτήρης Στρατηγέντας (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θάσου): «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ευημερία και ανάπτυξη του νησιού μας. Αγαπητοί Συντοπίτες μου, Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δώσατε, εξελέγην εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ τον δήμο μας και στην επόμενη 5ετία. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε έναν από εσάς. Η δέσμευσή μου είναι πως θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ευημερία και ανάπτυξη του νησιού μας στο πλάι του δημάρχου μας, Ελευθέριος Κυριακίδης, και πως η πόρτα μου θα συνεχίσει να είναι ανοικτή σε όλους σας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη θερμή εμπιστοσύνη και υποστήριξή σας».

Διαβάστε επίσης