Ευχαριστήριο της οικογένειας Γιώργου Ποταμιάνου

 Ευχαριστήριο της οικογένειας Γιώργου Ποταμιάνου

Ως οικογένεια Ποταμιάνου, ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της ομάδας του Συλλόγου Καταδρομέων Ν. Καβάλας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», που μας τίμησαν στις 9/3/2023 με την παρουσία τους στο μνημόσυνο που τελέστηκε εις την μνήμη του Ποταμιάνου Γεώργιου, του κυνηγού ο οποίος δηλώθηκε ως αγνοούμενος στην περιοχή του χωριού Λεκάνης, την 2/2/2023.

Μέσα από αυτήν τη συνάντηση, μας δόθηκε η ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά και να ενημερωθούμε για το έργο τους. Εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά με το ζήλο, την προθυμία, την αυταπάρνηση αλλά κυρίως με την ανθρωπιά που αντιμετωπίζουν την κάθε υπόθεση διάσωσης.

Χάρη σε αυτούς δόθηκε το συντομότερο δυνατόν, τέλος στην αγωνία αναζήτησης του αγαπημένου μας ανθρώπου, έστω και αν αυτό δεν ήταν αίσιο. Η προσφορά τους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Βοήθησαν ακόμα και στον απεγκλωβισμό του οχήματός του, το οποίο ήταν αδύνατον να παραληφθεί από εμάς, από το σημείο που βρισκόταν.

Χαιρόμαστε πολύ που μας δόθηκε η ευκαιρία να τους εκφράσουμε και δια ζώσης τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την εθελοντική βοήθεια που προσφέρουν ανιδιοτελώς προς όλους τους πολίτες και ευχόμαστε να τύχουν της αναγνώρισης που τους αξίζει ώστε να ανοίξει και ο δρόμος για τις όποιες παροχές και την όποια υποστήριξη χρειάζεται μια τέτοια ομάδα για να μπορεί να συνεχίσει να είναι στο πλάι μας τις δύσκολες στιγμές που θα την χρειαστούμε!

Διαβάστε επίσης