• 26 Απριλίου 2024,

Ευχές του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 Ευχές του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητά μας παιδιά,

έχοντας διανύσει την πιο ιδιαίτερη σχολική χρονιά των τελευταίων δεκαετιών καλείστε από τη Δευτέρα να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Γνωρίζουμε καλά και συναισθανόμαστε την ένταση και την αγωνία των στιγμών αυτών. Συναισθήματα ανθρώπινα και πολύ φυσιολογικά. Η υπομονή και η υπευθυνότητα που επιδείξατε στην δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε, η συνέχιση της προσπάθειάς σας  σε ένα τόσο ρευστό και αγχώδες  περιβάλλον,αποτελούν ήδη μια σημαντική κατάκτηση για εσάς.

Σας καλούμε λοιπόν, με την ίδια υπομονή και αξιοπρέπεια να διαγωνιστείτε στις εξετάσεις σας και να παραμείνετε μαχητικοί και εστιασμένοι στην προσπάθειά σας μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Να γνωρίζετε ότι το χαμόγελό σας, η αισιοδοξία και η ψυχραιμία σας είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας στη μάχη αυτή, μαζί με την αγάπη και τις ευχές των οικογενειών σας και των δασκάλων σας. Έχετε δε, υπόψη σας ότι η εποχή μας προσφέρει περισσότερες από ποτέ ευκαιρίες και εναλλακτικές διαδρομές για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ευχόμαστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσπάθειές σας και να αποτελέσει την αρχή ενός καινούριου, δημιουργικού και ιδιαίτερα συναρπαστικού κεφαλαίου του βιβλίου της ζωής σας.

«Μοχθείν ανάγκη τους θέλοντας ευτυχείν.»

(Είναι ανάγκη να κοπιάζουν και να μοχθούν αυτοί που θέλουν να ευτυχούν στη ζωή), Ευριπίδης

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας

Μυστακίδης Αργύρης                                          Γερμανίδης Ανανίας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης