• 29 Απριλίου 2024,

Εύκολη η προσαρμογή μας στο νέο αυτό mini lockdown !

 Εύκολη η προσαρμογή μας στο νέο αυτό mini lockdown !

Εκτός από το mini lockdown το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε νιώθαμε πάρα πολύ ζέστη κυρίως λόγω υγρασίας !

Αυτή η υγρασία μάλιστα ήταν η αιτία που κάποια στιγμή προς το μεσημέρι του Σαββάτου ο καιρός ξέσπασε με ένα φοβερό μπουρίνι που συνοδεύτηκε από πολύ ισχυρές ριπές ανέμου.

Το Σαββατοκύριακο αυτό θυμηθήκαμε τον καύσωνα διαρκείας που ζήσαμε από τις 20 Ιουλίου και μετά.

Είναι αλήθεια ότι ζοριστήκαμε.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή κάναμε δύο φοβερά μπάνια στην θάλασσα που ήταν το μισό πρωτάθλημα !

Αυτή την εβδομάδα ο καιρός θα είναι πιο κοντά στην εποχή που διανύουμε με θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς κελσίου και χωρίς φαινόμενα.

Αν εξαιρέσεις την χθεσινή Δευτέρα που και πάλι φλερτάραμε με τους 30 βαθμούς κελσίου οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι πολύ δροσερές.

 

Οι πρώτες ημέρες και νύχτες του mini αυτού lockdown κυλήσανε στην πόλη της Καβάλας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τους Καβαλιώτες , ως παλιοσειρές να προσαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα στα νέα δεδομένα.

Μετά το πρώτο lockdown όταν ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια του κορονοϊού που φοβόμασταν όχι απλά να βγούμε έξω αλλά να πάμε και από το ένα δωμάτιο του σπιτιού μας στο άλλο έχουμε πλέον εξελιχθεί και έχουμε πάρει τον αέρα της πανδημίας.

 

Αρκετός ήταν ο κόσμος και αυτό το Σαββατοκύριακο , κυρίως λόγω καιρού στις τουριστικές περιοχές της πόλης με τη Νέα Ηρακλείτσα και τη Νέα Πέραμο να έχουν τον περισσότερο.

Και αν δεν ήταν το μπουρίνι θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα.

 

Ο Λοβέρδος υποστηρίζει ότι με αυτόν πρόεδρο το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ και θα διπλασιάσει τα ποσοστά της παράταξης που σήμερα είναι περίπου στο 6,5%.

Τόσο απλά και τόσο εύκολα.

Μπράβο αυτοπεποίθηση ο Αντρίκος.

Πάντως εδώ που τα λέμε με την Φώφη το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να έχει κάποια καλύτερη τύχη από αυτή που είχε μέχρι σήμερα.

Το ταβάνι τις Φώφης είναι το 7% που δεν αρκεί για ένα κόμμα που έχει φιλοδοξίες κάποια στιγμή να κυβερνήσει αυτή την χώρα.

Το θέμα είναι ποιος ; Μετά από σένα ποιος  ; ( που λέει και το τραγούδι του Πάριου).

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι για τις παραστάσεις στο Ηρώδειο όπου θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας στις 21 , 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Οι παραστάσεις γίνονται με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Όσο αφορά την Μόνικα Μπελούτσι νομίζω  ότι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο προκειμένου να πείσουμε (τους Αθηναίοιυς) να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη παράσταση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης