• 19 Απριλίου 2024,

Φεστιβάλ Cosmopolis και νέα διοίκηση του Δήμου

 Φεστιβάλ Cosmopolis και νέα διοίκηση του Δήμου

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Κώστας Πεφάνης μίλησε στην Πρωινή με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Cosmopolis.

Περιέγραψε σε γενικές γραμμές τις προθέσεις της διοίκησης Μουριάδη για τον σημαντικό αυτό θεσμό στη συνοικία της Παναγίας.  Καταρχήν σχολίασε όσα είπε στην τελετή λήξης η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η κ. Ιωσηφίδου σαν να μη μεσολάβησαν εκλογές,  είπε στην τελετή λήξης το βράδυ της Κυριακής ότι του χρόνου το Cosmopolis θα διαρκέσει έναν μήνα! Με τις δηλώσεις του ο Κώστας Πεφάνης έλυσε και την παρεξήγηση και τις απορίες.

Παρίστατο στην τελετή λήξης, άκουσε την κ. Ιωσηφίδου κι εξήγησε ότι αυτό που διατυπώθηκε από την πρόεδρο ήταν περισσότερο μία ευχή. Είχε προηγηθεί -τόνισε ο κύριος Πεφάνης-  ένα λογοπαίγνιο από την πλευρά της. Ένας διάλογος με το κοινό. Με αυτήν την αφορμή διατυπώθηκε η ευχή και πρόταση της κ. Ιωσηφίδου.

Ποιες όμως είναι οι προθέσεις της νέας διοίκησης για το Φεστιβάλ Cosmopolis;

Ο κ. Πεφάνης είπε στην Πρωινή ότι βούληση της διοίκησης Μουριάδη είναι το Cosmopolis να γίνει καλύτερο και λίγο διαφορετικό. Ίσως και να μεγαλώσει χρονικά. Χωρίς να μιλήσει συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε αλλαγή ή διάφορες αλλαγές προκειμένου το φεστιβάλ να γίνει πιο πλούσιο και να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στα καλοκαιρινά δρώμενα.

Με την ευκαιρία ο Κώστας Πεφάνης είπε ότι πρόθεση της διοίκησης Μουριάδη είναι να ξαναρχίσει το φεστιβάλ Παπαϊωάννου που τους τελευταίους μήνες δεν έγινε,  με διοργανωτή ως συνήθως το Δημοτικό Ωδείο.

Ο νέος δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης δεν ήταν στην τελετή έναρξης αλλά ούτε και στην τελετή λήξης του Cosmopolis. Ο κ. Πεφάνης είπε στην Πρωινή ότι παρά ταύτα ο κ. Μουριάδης δύο τουλάχιστον βραδιές από τις βραδιές του φεστιβάλ πέρασε από τους χώρους των εκδηλώσεων και είδε από κοντά τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε επίσης