Φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα , χωρίς εμένα !

 Φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα , χωρίς εμένα !

Είναι το λιγότερο ανησυχητικό να αποκλείεται από την διάσκεψη του Βερολίνου για το θέμα της Λιβύης η Ελλάδα.

Ο Μητσοτάκης καλά κάνει και γκρινιάζει αλλά δεν πιστεύω ότι αυτή η γκρίνια είναι ικανή από μόνη της να αλλάξει την στάση των Ευρωπαίων στο θέμα αυτό.

Γίνεται μία διάσκεψη σε Ευρωπαϊκή χώρα με την παρουσία του Ερντογάν και δεν είναι παίρνει μέρος σε αυτή ο έλληνας πρωθυπουργός.

Είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας εισπράττει την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη(;) των εταίρων.

Η πρώτη φορά ήταν στην διάρκεια της δημοσιονομικής προσαρμογής την οποία και ακόμα παλεύουμε να χωνέψουμε ως χώρα.

Η δεύτερη είναι τώρα που για ένα θέμα που έχει ανακύψει και αδικεί παράφορα την χώρα μας οι εταίροι μας συσκέπτονται και δεν μας καλούνε.

Γιατί ;

Τι φοβούνται ;

Τι δεν θέλουν να ακούσουμε ;

Μετά την “πόρτα” που φάγαμε από τον Τράμπ στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ που περιμέναμε να στηρίξει το δίκιο της χώρας μας μπροστά στους δημοσιογράφους και όχι πίσω από κλειστές πόρτες και με κλειστές κάμερες έρχεται η “πόρτα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πόνεσε περισσότερο γιατί έγινε από εταίρους ( και καλά).

Αν ήταν για να μας τραβήξουν τα αυτιά για τα οικονομικά μας ή να μας ζητήσουν να βάλουμε φόρους και χαράτσια μια εβδομάδα πρίν την συνεδρίαση θα μας φωνάζανε για να μπούμε στο κλίμα.

Καταλαβαίνετε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες σίγουρα ελοχεύει ένας φόβος για όλα αυτά που θα γίνουν για εμάς , χωρίς εμάς !

 

Θα μπορούσαμε εύκολα στην διάσκεψη του Βερολίνου να στείλουμε τον Μελέτη από τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ να το κάνει το μαγαζί θερινό αλλά τον κρατάμε για τα πιο δύσκολα αν τελικά αυτά έρθουν.

Πάντως ο Μελέτης μετά τον Κυπραίο είναι έτοιμος να αναλάβει την επόμενη αποστολή.

Είναι ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές.

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης