• 20 Απριλίου 2024,

Γ` Εθνική: Ο έλεγχος των πρώην

 Γ` Εθνική: Ο έλεγχος των πρώην

Στο Μ. Α Αλέξανδρος- Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-2, ο Πετκάκης αγωνίστηκε 90 λεπτά για τους γηπεδούχους.  Για τους φιλοξενούμενους στη βασική ενδεκάδα: Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καλλιβωκάς και Κρυστάλλης. Επίσης ο πρώην παίκτης του Ορφέα Ελ, Σαββελίδης. Ο Κυριακίδης και ο Καλλιβωκάς έγιναν αλλαγές λόγω τραυματισμών. Ο Καλλιβωκάς μάλιστα έκανε ντεμπούτο.

Στη νίκη του Λαγκαδά μέσα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, βασικός για 90 λεπτά ο Ντουτσαρίδης ενώ σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Βυζαντίου Ταχματζίδης αγωνίστηκε από το 56` και μετά στη θέση του Αγγελούδη.

Δεν έπαιξε ο Παναγιωτόπουλος λόγω τραυματισμού στην ήττα του Κιλκισιακού μέσα στην Καρδία ενώ αγωνίστηκαν με την ομάδα του Κιλκίς στο αρχικό σχήμα, οι δυο πρώην του Βυζαντίου, Ματεντζίδης και Μπελίτσας. Σκόραρε με πέναλτι ο Κύδων Καρλόπουλος στο 43` στο 3-0 του Αρη Παλαιοχωρίου με τον Εδεσσαϊκό όπου έπαιξε βασικός και ο πρώην του Βυζαντίου, Αποστόλου. Στην Κρήτη και στην αναμέτρηση του ΑΟ Παλαιοχώρας με την Ιεράπετρα που έληξε 0-2, στους γηπεδούχους βασικοί ο Καζαντζίδης(πρώην ΑΟΚ, Βυζαντίου, Νέστου), ο Μαζιώτης(πρώην Νέστου Χρυσούπολης), ο Κερμενίδης(πρώην Ορφέα Ελ) ενώ με τους φιλοξενούμενους έπαιξε βασικός για 75 λεπτά ο πρώην αμυντικός μέσος  του Βυζαντίου και της Δόξας Θεολόγου, Ουζούνογλου. Σημειώνουμε ότι στην Παλαιοχώρα συνεχίζει ο πρώην Κροάτης επιθετικός Ιβάν Βέργοτς. Ο πρώην του Νέστου Ισπανός Τόρες ήταν βασικός για 45 λεπτά στο 1-0 του Αστέρα Αμαλιάδας με το Διαγόρα.

Βασικός ο πρώην του Βυζαντίου, της Δόξας και του ΑΟΚ Κεφαλάς στην ήττα του Πανθηραϊκού από τα Σπάτα με 2-1.

90 λεπτά αγωνίστηκε ο Αλέξης  Μελισσόπουλος στη νίκη του Ηρόδοτου με 1-0 επί του Αγίου Ιερόθεου. Επίσης στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Λευτέρης Γιαλούσης που αγωνίστηκε πέρσι για 6 περίπου μήνες στον ΑΟΚ.

Με τη Ρόδο στο 1-0 με το Λουτράκι ήταν βασικοί ο Μκρτσιάν(πρώην ΑΟΚ και Νέστου) , ο Πινδώνης αλλά και στη θέση του φορ ο Παβίσεβιτς.  Αλλαγή έπαιξε ο πρώην του ΑΟΚ, Πάλλας από το 37` και μετά.

Ο Πάλλας είχε αγωνιστεί με τον ΑΟΚ στη Β` Εθνική, την εποχή Βλάση Τσάκα.

Στο Ζάκυνθος- Πανηλειακός 0-3 βασικός για τους γηπεδούχους ο πρώην του Ορφέα Νίκος Τριανταφυλλίδης, στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού.

Στο δικό μας όμιλο, ο πρώην του ΑΟΚ και του Βυζαντίου, Κουμπρόγλου ήταν στο αρχικό σχήμα για τον Ξηροπόταμο κόντρα στον Αετό Ορφανού. Επίσης βασικοί στην ομάδα της Δράμας, οι πρώην του Ορφέα Βαγγέλης Κεχαγιάς και Άγγελος Βραμέντζαλης. Δεν αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους ο Θωμάς Γκαρακλίδης.

Στο 2-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Μ. Α Καρπερής, σκόραρε ο  Σάκης Γκόγκας με τους Σερραίους αλλά και ο πρώην του Νέστου Αβογιάν για τους γηπεδούχους. Βασικός ο Συριτούδης στη θέση του τερματοφύλακα  με την ΑΕΔ.  Στο Σερραϊκό ντέρμπι Ελπίδα Σκουτάρεως- Απόλλων Παραλιμνίου 2-2, βασικοί για τους γηπεδούχους ο Μουσικάκης(αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος)  και ο Μίνγκας ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Δέντσας στη θέση του αμυντικού μέσου.  Με τον Αρη Αβάτου στην έδρα της Δόξας Προσκυνητών βασικοί ο πρώην του ΑΟΚ Παπαδιώτης(πέρασε για 6 μήνες τη σεζόν 2014-2015 προερχόμενος από την Ξάνθη)  και του Νέστου Αμουτζάκης, Κούτρας, Σαρηγιαννίδης.

 

Διαβάστε επίσης