• 25 Απριλίου 2024,

Δικαίωση της περσινής προσπάθειας της Διοικούσας – Στο Κρυονέρι για προπονήσεις ο ΑΟΚ

 Δικαίωση της περσινής προσπάθειας της Διοικούσας –  Στο  Κρυονέρι για προπονήσεις ο ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου για προπονήσεις και αυτό είναι ένα θετικό νέο.

Πέρσι η διοικούσα είχε επενδύσει στο Κρυονέρι και είχε αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό το χώρο, δημιουργώντας πολύ καλές προϋποθέσεις για το αγωνιστικό τμήμα.

Σε κάποια στιγμή κυρίως της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα ο ΑΟΚ εγκατέλειψε τις προπονήσεις εκεί.

Τώρα ο αγωνιστικός χώρος παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση, τα αποδυτήρια από πέρσι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, οπότε κρίθηκε σκόπιμο η ομάδα να προπονείται σ` ένα αποκλειστικά δικό της χώρο.

Η προετοιμασία με το Διδυμότειχο βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Κώστα Ανυφαντάκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο μόνος τραυματίας είναι ο νεαρός Προβατίδης.

Ντεμπούτο και ο Παυλίδης

Ένας ακόμη νεαρός παίκτης του ΑΟΚ έκανε ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος. Την Κυριακή που πέρασε χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή στο ματς με τη Δόξα Σιδηροχωρίου ο Θανάσης Παυλίδης. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

Είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας και τώρα αγωνίστηκε και σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ενημέρωση του ΑΟΚ για τη νέα φανέλα

Λόγω της μεγάλης ζήτησης υπήρξαν προβλήματα στην ανταπόκριση μας στα αιτήματα των φιλάθλων για τις φανέλες. Σύντομα θα γίνει και νέα παραγγελία, και όσοι ενδιαφέρεστε να τις προμηθευτείτε θα πρέπει άμεσα να στείλετε email στο info@aokavala.gr αναφέροντας όλα τα παρακάτω στοιχεία: χρώμα, μέγεθος(προσοχή είναι στενή η γραμμή και τα μεγέθη απο S ως XL), αν θέλετε νούμερο στο πίσω μέρος και όνομα κάτω από αυτό, καθώς και τρόπο παραλαβής(στο γήπεδο ή ταχυδρομικά). Το κόστος είναι 35€ ενώ σε περίπτωση αποστολής με courier(αντικαταβολή) ή αποστολής στο εξωτερικό υπάρχει επιπλέον χρέωση 8€.

Υπάρχει προϊστορία με Διδυμότειχο;

Ο ΑΟΚ ίσως για πρώτη φορά αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την ΑΕ Διδυμοτείχου.  Δεν υπάρχει προϊστορία  ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο ΑΟΚ τη σεζόν που αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με προπονητή τον Νίκο Καραμπιμπέρη, είχε παίξει με τον Έβρο Σουφλίου που ήταν ο εκπρόσωπος του Έβρου. Πιο πρόσφατα ο ΑΟΚ έχει παίξει στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό.

Επίσης πάλι με τον Έβρο Σουφλίου, οπότε δυσκολευόμαστε να βρούμε αν υπάρχει κάποιο επίσημο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΔ όπου αγωνίζεται ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΚ, Κώστας Συριτούδης.

 

 

Διαβάστε επίσης