Γ. Πασχαλίδης: Δεν μπορώ να μιλήσω για το ψηφοδέλτιο

 Γ. Πασχαλίδης: Δεν μπορώ να μιλήσω για το ψηφοδέλτιο

Για τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τα Σκόπια μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρώην βουλευτής ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης. Την Κυριακή συμμετείχε στην κινητοποίηση του δήμου Παγγαίου και βρέθηκε στις Πρέσπες μαζί με πολλούς διαδηλωτές. Ο κ. Πασχαλίδης δε συμφωνεί με τη λύση που δόθηκε στο ζήτημα ονοματοδοσίας των Σκοπίων.

Αναφορικά με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο Γιάννης Πασχαλίδης επεσήμανε: «Πιστεύω ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν μπορώ να μιλήσω για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω ωστόσο ότι υπάρχει επιτροπή η οποία ασχολείται με το θέμα».

Ο Γιάννης Πασχαλίδης άσκησε κριτική στη κυβέρνηση διότι επιτρέπει η προεκλογική περίοδος της γειτονικής Τουρκίας να επεκτείνεται και να φτάνει έως την Κομοτηνή. «Τι δουλειά έχουν οι υποψήφιοι των τουρκικών εκλογών να μιλούν στην Κομοτηνή;» ρώτησε σχετικά.

Σχετικά με τη δική του δραστηριότητα, συνεχίζει την προεκλογική δράση. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας παραβρέθηκε στην έναρξη των εκδηλώσεων στην Κεραμωτή.

Διαβάστε επίσης