Γενική συνέλευση των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

 Γενική συνέλευση των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Χθες το πρωί στο κτήριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας πραγματοποιήθηκε η τακτική ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας. Η συμμετοχή των μελών κρίθηκε ικανοποιητική. Σε ανάλογες συνελεύσεις ποτέ δεν είναι αθρόα η προσέλευση των μελών του σωματείου.

Ο πρόεδρος Στέλιος Μαούνατζης κήρυξε την έναρξη των εργασιών κάνοντας τον απολογισμών των πεπραγμένων του 2018. Έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα δράση του προηγούμενου έτους και τα οποία είχε εγκρίνει η αρμόδια ελεγκτική επιτροπή.

Ο κ. Μαούνατζης θύμισε τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχιστούν προκειμένου να οργανωθούν όσο το δυνατό καλύτερα ακόμη περισσότερες και πιο δυναμικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων, σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο. Ευχόμαστε, είπε ο κ. Μαούνατζης, το 2019 να είναι καλύτερη χρονιά από το 2018 και το οποίο χαρακτήρισε ως αβάσταχτα σκληρή χρονιά. «Στη διάρκεια του 2018 αντέξαμε, κάναμε συχνές κινητοποιήσεις, ενώ το σωματείο μας είναι από τα μεγαλύτερα και πλέον δραστήρια της χώρας», σημείωσε ο πρόεδρος.

Υπήρξε διάλογος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σήμερα και διατυπώθηκε κριτική για την κυβερνητική πολιτική. Οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Καβάλας συνεχίζουν να ζητούν την κατάργηση του αντεργατικού νόμου Κατρούγκαλου. Επίσης συντονίζουν τους συνταξιούχους ώστε καθένας από αυτούς να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες είσπραξης τα αναδρομικά προηγούμενων ετών.

 

Διαβάστε επίσης