Οι εθελοντές κατά του καρκίνου ευχαριστούν

 Οι εθελοντές κατά του καρκίνου ευχαριστούν

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Επιχειρηματία ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΡΗ για την ιδέα του να οργανώσει και να υλοποιήσει την πρόσκληση του προς τους πελάτες του και όχι μόνο και να προσφέρει τις εισπράξεις μιας ημέρας στον Σύλλογο μας. Αυτό που έγινε ήταν συγκλονιστικό και αποδεικνύει το μεγαλείο του Καβαλιώτη, το Μεγαλείο του Έλληνα.
Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 12.00 το βράδυ το εστιατόριο του ΓΙΑΝΝΗ ήταν γεμάτο. Η αναμονή για να βρεθεί τραπέζι ξεπερνούσε πολλές φορές την ώρα. Πολλοί πέρασαν και άφησαν την προσφορά τους και έφυγαν γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν. Συγκλονιστικό, όλα αυτά εμάς μας τρομάζουν γιατί βλέπουμε ότι οι ευθύνες μας είναι πια πολύ μεγάλες. Πρέπει να αποδείξουμε σε όλους αυτούς ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε για τον σκοπό για τον οποίον και έχουν συγκεντρωθεί. Θα κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που και μέχρι σήμερα κάνουμε για να ανακουφίσουμε τον Ανθρώπινο πόνο.
Προσφορές σε άπορους καρκινοπαθείς, προληπτικούς ελέγχους για διάφορες μορφές καρκίνου κλπ. Στο τέλος θα κοινοποιήσουμε πλήρη απολογισμό που πήγαν αυτά τα χρήματα και όχι μόνο, μέχρι την τελευταία τους δεκάρα, όπως εξάλλου κάνουμε για κάθε προσφορά που μας προσφέρετε. ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε Συνδικαλιστές. Εθελοντές είμαστε και ότι κάνουμε είναι για τον άλλον δεν προσδοκούμε τίποτε μας φτάνει η χαρά της προσφοράς. Για το τέλος άφησα τα χρήματα που εισπράχθηκαν. Συνολικά ήταν 3118.80 ευρώ μέσα στα οποία περιλαμβάνονται τα μεροκάματα όσων εργάστηκαν για να γίνει αυτή η προσφορά, σερβιτόροι, οι άνθρωποι της κουζίνας το βοηθητικό προσωπικό. Δεν είναι συγκινητική αυτή η προσφορά; Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι για την πόλη μας και τους Καβαλιώτες και για τους Έλληνες ;
Μπράβο Γιάννη, ευχαριστούμε χίλιες φόρες

Με εντολή Δ.Σ
Παναγιώτης Φώτου

Διαβάστε επίσης