• 19 Απριλίου 2024,

Georgina Rodriguez Το κορίτσι του Ronaldo και ο έρωτας με την πρώτη ματιά !

 Georgina Rodriguez  Το κορίτσι του Ronaldo και ο έρωτας  με την πρώτη ματιά !

Αυτό είναι το τελευταίο κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο το οποίο και δηλώνει full in love με τον μεγάλο αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η  ίδια σε μία πρόσφατη συνέντευξη της ο έρωτας τους ήταν με την πρώτη ματιά  αν και δεν διευκρίνισε που έπεσε αυτή η ματιά.

Στα μάτια του Κριστιάνο ή στην τσέπη του ;

Η κοπέλα όταν γνώρισε τον Κριστιάνο ήταν πωλήτρια σε κατάστημα του οίκου GUZZI και από την ημέρα που γνώρισε καλύτερα τον άσσο της Γιούβε έγινε τα πάντα και ξέχασε οριστικά την ιδιότητα της πωλήτριας.

Απο πωλήτρια πέρασε με την μία στο μόντελινγκ και περπάτησε τις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων.

Όλα αυτά δια μαγείας και με μία μόνο ματιά.

Που λέει και το τραγούδι : Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει.

Στην περίπτωση της η ματιά του Κριστιάνο το απογείωσε το κορίτσι που πλέον ζει μία ζωή παραμυθένια.

Μέχρι την επόμενη, γιατί σίγουρα θα υπάρχει και επόμενη, η Georgina θα είναι το κορίτσι του Ρονάλντο και θα απολαμβάνει μια ζωή χαρισάμενη.

 

Η Καίτη Γαρμπή καλεσμένη σε μία τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε οτι είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα που θα είναι ένα διαδικτυακό κανάλι στο you tube όπου θα παίρνει ο κάθε πονεμένος και θα μοιράζεται τον καημό του και τα μαράζια του.

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι “Πέστο στην Καίτη” όπως το “Πέστο και έγινε” αν θυμάστε οι παλαιότεροι με την Τζοβάνα Φραγκούλη στο ρόλο της παρουσιάστριας και της καλής νεράϊδας που εκπλήρωνε τις ευχές του κόσμου.

Η εκπομπή της Καίτης βέβαια δεν θα έχει καμμία σχέση με την εκπομπή της Τζοβάνας αφού θα προσφέρει μόνο ψυχολογική υποστήριξη.

Η Καίτη όπως είπε στην ίδια εκπομπή είναι πολύ καλή ακροάτρια και στο παρελθόν πάρα πολλές φορές αποτέλεσε η ίδια στήριγμα για πάρα πολλούς συνανθρώπους που το είχανε ανάγκη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι σε κάθε μαγαζί όπου εμφανίζεται μαζεύονται όλοι οι πονεμένοι και την επισκέπτονται στο καμαρίνι της.

Όλους τους ακούει και για όλους έχει μια αγκαλιά !

 

Η καιρική αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας με τα πρώτα σημάδια βελτίωσης απο το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά αν και την Παρασκευή οι βροχές έστω και ασθενείς επιστρέφουν.

Υπομονή έτσι είναι η άνοιξη.

 

Με εμφάνιση αλά Ζάχος Ζατζηφωτίου ο Λευτέρης Πανταζής πέρασε και απο το πλατό της εκπομπής “ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ”.

Ο λόγος της παρουσία του εκεί ήταν γιατί θυμήθηκε να στείλει πακέτο στα 39 βαφτιστίρια του !

Αυτό θυμίζει λίγο την φοβερή αστυνομική ταινία τα 39 σκαλοπάτια αν και κάτι άλλο κοινό εκτός απο το νούμερο 39 δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο αυτές ιστορίες.

Πάντως ο ΛΕΠΑ επικοινωνιακά δεν παίζεται.
Τόσα χρόνια έχει μάθει να χρησιμοποιεί το μέσο της τηλεόραση και γενικότερα τα ΜΜΕ αφου στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται το αντίθετο , τα μέσα χρησιμοποιούν τους καλλιτέχνες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και όλα να πάνε καλά χωρίς εκπλήξεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμα δυσάρεστες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης