• 25 Απριλίου 2024,

Για μετά τις δεύτερες εκλογές μεταθέτει τη συζήτηση για τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας ο Κώστας Μορφίδης

 Για μετά τις δεύτερες εκλογές μεταθέτει τη συζήτηση για τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας ο Κώστας Μορφίδης

Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Κώστας Μορφίδης κλήθηκε από την Πρωινή να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μίλησε ταυτόχρονα για τις ενέργειες που θα γίνουν εν όψει των επόμενων εκλογών, περίπου σε έναν μήνα από σήμερα. Στο κρίσιμο και δύσκολο θέμα των υποψήφιων βουλευτών, είπε ότι η συζήτηση θα γίνει μετά. Μετά και τις δεύτερες εκλογές. Εννοεί τις παρατηρήσεις του κ. Εμμανουηλίδη, σύμφωνα με τις οποίες οι 6 υποψήφιοι βουλευτές δεν έδρασαν μαζί προεκλογικά.

Ο κ. Μορφίδης είπε μεταξύ άλλων στην Πρωινή:

«Για μας είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή που διανύουμε. Ήταν μια ήττα σοκ. Κανείς δεν περίμενε το αποτέλεσμα. Ακόμη κι η ΝΔ δεν το περίμενε. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το αποτέλεσμα και να οργανωθούμε για τις εκλογές της 25ης Ιούνη. Δεν είναι εύκολο.

Το κόμμα μας έχει ξανακάνει την επιστροφή του μετά από ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Σας θυμίζω τις Ευρωεκλογές του 2019 και την κάλυψη της διαφοράς στις εθνικές εκλογές του ίδιου έτους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνεται πάντα. Θα το παλέψουμε. Σημειώνω ότι ακόμη και στην κοινωνία το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών προκάλεσε σοκ».

Για τις παρατηρήσεις Εμμανουηλίδη περί της προεκλογικής δράσης των 6 υποψήφιων του Ν. Καβάλας, ο κ. Μορφίδης είπε: «Ειδικά τώρα δεν θα ήθελα να σχολιάσω δηλώσεις συντρόφων. Ίσως να έγιναν υπό την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος του κόμματος. Αυτή είναι μια συζήτηση που θα κάνουμε μετά τις 25 Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης