• 28 Απριλίου 2024,

«Για τη συνέντευξη Τσίπρα στο Σκάι άκουσα μόνο θετικά σχόλια»

 «Για τη συνέντευξη Τσίπρα στο Σκάι άκουσα μόνο θετικά σχόλια»

Περιοδεία στο Δήμο Παγγαίου έκανε την Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαφιλίππου. Εξ αυτού του λόγου δεν παρακολούθησε στην τηλεόραση τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Προχθές ο κ. Παπαφιλίππου (μαζί με τον Κώστα Μορφίδη) ήταν τόσο στο Λιμεναρχείο όσο και στον ΟΛΚ. Ας μη ξεχνάμε ότι το πρωί της Τρίτης και ο Γιώργος Παπαφιλίππου ήταν στο Δημαρχείο, σε περιοδεία στις δημοτικές υπηρεσίες.

Οι δηλώσεις του στην Πρωινή (απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις) αφορούν θέματα της επικαιρότητας και έχουν ως εξής:

«Σχετικά με τα θέματα που μου θέτετε για την καθαριότητα της πόλης,  από ότι βλέπω και διαβάζω στα τοπικά μέσα ενημέρωσης,  η Καβάλα δεν πάει καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε και τουριστική πόλη.

Όλα όσα ισχυρίζεται η δήμαρχος για την έλλειψη προσωπικού και τις δικές μας ευθύνες μας (σχετικά με τα ζητήματα του δήμου Καβάλας και την κυβέρνηση) είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Οι δήμαρχοι όλες τις αδυναμίες τους συνηθίζουν να τις φορτώνουν στην κυβέρνηση. Εμείς δώσαμε στήριξη στην κ. Τσανάκα. Καταλογίζω ευθύνες και σε αυτήν σε περιπτώσεις όπως για παράδειγμα η Καλαμίτσα.

Για το ίδιο θέμα ευθύνες έχει και η ΕΤΑΔ. Δεν είδα στην τηλεόραση την συνέντευξη του κ.Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Άκουσα μόνο θετικά σχόλια. Μάλιστα τα άκουσα και από ανθρώπους που δεν είναι θετικοί με το κόμμα μας. Αποδείχτηκε με την ευκαιρία ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει τον απευθείας διάλογο με τον Πρωθυπουργό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να πάει στις επόμενες εκλογές χωρίς αντιπαράθεση επί των προγραμμάτων. Κατά τη γνώμη μου όπως το έχω δηλώσει κι άλλη φορά, είναι δυνατόν να ανατραπεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών».

Διαβάστε επίσης