• 17 Μαΐου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς: «Δεν είμαστε πυροτέχνημα, μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά»

 Γιάννης Μαλαματάς: «Δεν είμαστε πυροτέχνημα, μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά»

Δηλώσεις στους 93,7 για την ισοπαλία στην έδρα του Αλέξανδρου Κιλκίς έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς. Αναφέρθηκε και στη φάση όπου ο τερματοφύλακας Δεληγιώρογλου ισοφάρισε για την ομάδα του στο 90’+.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ο βαθμός της ισοπαλίας στο Κιλκίς φέρνει πιο κοντά τον Κεραυνό στην παραμονή, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος;

Απάντηση: Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ομάδα μας με τον Αλέξανδρο έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της. Μας αδικεί το αποτέλεσμα έστω και αν ισοφαρίσαμε στο 92` με αυτόν τον τρόπο. Στο Α` μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε κατοχή 70%-30%. Από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ από την ομάδα του Αλέξανδρου. Από εκεί και πέρα πιέσαμε, κάναμε αλλαγές αλλά σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά.  Από εκεί και πέρα κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμη και στην ολική ανατροπή. Να είχαμε πετύχει ακόμη και 3 γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ηταν ένας σημαντικός βαθμός αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση παραμονής. Θέλουμε έναν βαθμό στα δυο παιχνίδια που απομένουν. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα τελειώσουμε.

Ερώτηση: Στην τελευταία φάση ήταν δική σου εντολή ο Δεληγιώρογλου να κατέβει στην αντίπαλη περιοχή;

Απάντηση: Ναι ήταν ένα κόρνερ και είπα στον τερματοφύλακα να κατέβει. Δικαιωθήκαμε. Ηταν μια σπάνια φάση.  Σκόραρε με σουτ και απ` ότι μου είπε μετά το τέλος, το έκανε για πρώτη φορά στη καριέρα του.

Ερώτηση: Αν είχε τους 6 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν  ο Κεραυνός  θα ήταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Απάντηση: Στο τέλος θα προσθέσουμε τους 6 βαθμούς που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο και μας τους αφαίρεσαν για να δούμε σε ποια θέση θα είμαστε.  Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αξίζουν να είναι ψηλά. Η εικόνα μας είναι σταθερή και στον Α` και στο Β` γύρο.  Αυτό δείχνει ότι η ομάδα δεν ήταν ένα πυροτέχνημα που έπαιξε κάποια καλά παιχνίδια. Δεν ξεφούσκωσε στο Β` γύρο.

 

Διαβάστε επίσης