Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «  Έχει κριθεί το πρωτάθλημα, είχαμε να κάνουμε μ` έναν κολοσσό για την κατηγορία»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «  Έχει κριθεί το πρωτάθλημα, είχαμε να κάνουμε μ` έναν κολοσσό για την κατηγορία»

Δηλώσεις για το ματς με το Κόσμιο αλλά περισσότερο για τη επόμενη μέρα έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης, Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου;

Απάντηση: Για μας ήταν ένα παιχνίδι που παίζαμε αλλά το μυαλό μας ήταν αλλού. Αυτό ήταν φυσιολογικό. Το Κόσμιο είναι μια ομάδα που δεν έχει κίνητρο και δεν είχαμε μεγάλη αντίσταση. Βάλαμε τρια γκολ στο ημίχρονο και μετά το μυαλό μας ήταν στο Καλαμπάκι. Μην κρυβόμαστε.  Ηταν για μας ένα σκοτσέζικο ντους.  Αυτά είναι όμως και ωραία συναισθήματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η γοητεία και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Απλά πάντα έχουμε αρνητικό συντελεστή εμείς.   Εμείς κάναμε μια πολύ ωραία προσπάθεια. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί. Δεν νομίζω ότι η Καβάλα θα κάνει γκέλα. Παίζει με δυο ομάδες που έχουν υποβιβαστεί. Εμείς θα κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας χωρίς να ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι αυτή τη στιγμή. Αν θα παίξουμε μπαράζ η οτιδήποτε άλλο. Είναι λίγο οξύμωρο. Αυτό που ζούμε στο ποδόσφαιρο το ζούμε και στην κοινωνία. Η αβεβαιότητα επικρατεί και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Εμείς πήραμε τις αποφάσεις για το τι θα κάνει η ομάδα σε θέματα μπαράζ.  Από εκεί και πέρα θα ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα έτσι όπως το ξεκινήσαμε με ωραίο τρόπο. Φυσικά με ψηλά το κεφάλι. Η ομάδα, τα παιδιά, η διοίκηση όλοι μαζί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν… κολοσσό για την κατηγορία. Η Καβάλα είναι κολοσσός, η κατηγορία αυτή είναι πολύ μικρή γι` αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανσερραϊκό. Είναι δυο ομάδες που έχουν παίξει σε μεγάλες κατηγορίες και έχουν μεγάλες εμπειρίες.  Μας μένει η πίκρα αλλά και η χαρά ότι μέχρι το τέλος σταθήκαμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε αυτόν τον κολοσσό. Εμείς στη Χρυσούπολη είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έγινε. Χάνουμε την πρώτη θέση από γκολ που δεχθήκαμε από τερματοφύλακα. Ετσι χάθηκε το πρωτάθλημα. Αυτή όμως είναι η γλύκα του ποδοσφαίρου. Μπορεί να μας το δώσει πίσω σε κάποια στιγμή. Μας το πήρε φέτος, ίσως μας τα δώσει άλλη χρονιά. Η ομάδα και μπαράζ να παίξει θα σταθεί με ψηλά το κεφάλι και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ.

 

Διαβάστε επίσης