• 20 Απριλίου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς: « Δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

 Γιάννης Μαλαματάς: « Δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με τον Αρη Αβάτου έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7.

Εξέφρασε την άποψη ότι ήταν μια καθαρή νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση  στην ομάδα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Είναι μια μεγάλη νίκη επί του Αρη Αβάτου, η πρώτη του Κεραυνού Πέρνης στο πρωτάθλημα.

Απάντηση: Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας.   Είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν μας φτάνουνε μόνο οι καλές εμφανίσεις θέλουμε και βαθμούς. Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκριθήκανε 100% στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού.  Δώσανε τον καλύτερο τους ευατό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.   Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο  πρωτάθλημα.

Ερώτηση:  Αμέσως φαίνεται ότι σας βοηθάνε οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ αφού ο Χατζηκυριάκου πέτυχε 2 γκολ ενώ και ο Χαλπέτης είχε δοκάρι ενώ σκόραρε στο κύπελλο με τον ΑΟΚ.

Απάντηση:  Σίγουρα τα καινούρια παιδιά έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα πολύ γρήγορα. Μας βοηθήσανε και στα δυο παιχνίδια που έπαιξαν.  Φαίνεται ότι έχουν προσαρμοστεί με τα άλλα τα παιδιά. Είμαστε καλύτερα και σε βάθος στο ρόστερ μας.

Ερώτηση: Σας βοηθάει η νίκη με τον Αρη Αβάτου και στον τομέα της ψυχολογίας αφού στο Παραλίμνι ενώ ήταν πολύ καλός ο Κεραυνός δεν πήρε ούτε ένα βαθμό.

Απάντηση: Σίγουρα μας ανεβάζει αυτή η νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση αν και τα παιδιά και εγώ προσωπικά και όλοι στην ομάδα βλέπουμε ότι γίνεται η προσπάθεια και περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο ματς με τον ΑΟΚ ήμασταν τυχεροί αλλά σε όλα τα υπόλοιπα πριν με τον Αρη Αβάτου  είχαμε την ατυχία με το μέρος μας.  Με την Ασπίδα και το Παραλίμνιο δικαιούμασταν να πάρουμε βαθμούς. Αυτό το βλέπανε τα παιδιά  που πιστεύουν στις δυνατότητες τους και το δείξανε αυτό με τον Αρη Αβάτου.

Ερώτηση: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντάρα;

Απάντηση: Σίγουρα ο Γιώργος είναι βασικός.  Θα δούμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το Σάββατο, ακόμη είναι νωρίς.

Ερώτηση:  Τώρα με μια ομάδα που προέρχεται από βαριά ήττα κόντρα στον ΑΟΚ. Ο Κεραυνός θα κοιτάξει στα μάτια τον Πανσερραϊκό;

Απάντηση: Ολες τις ομάδες τις έχουμε κοιτάξει στα μάτια μέχρι τώρα. Αυτό το έχουμε δείξει και δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν έχουμε περιθώρια.  Θα πάμε στις Σέρρες να παίξουμε το παιχνίδι μας με μια καλή ιστορική ομάδα.  Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε σ` ένα καλό αποτέλεσμα.

Ερώτηση: Θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη στο ρόστερ του Κεραυνού;

Απάντηση: Συζητάμε για μια η και δυο προσθήκες. Η μια στο χώρο της επίθεσης και η άλλη στο χώρο της άμυνας.

 

 

Διαβάστε επίσης