• 19 Απριλίου 2024,

Γιατί και η πισίνα έχει την δική της χάρη …

 Γιατί και η πισίνα έχει την δική της χάρη …

Να ξέρετε οτι εκτός απο την θάλασσα που είναι γνωστό οτι δεν παίζεται υπάρχουν και οι πισίνες που έχουν την δική τους χάρη.

Για άλλο ένα καλοκαίρι αναμένεται να παιχτούν πολλά έργα και στις διάφορες πισίνες που υπάρχουν και θα λειτουργήσουν οχι μόνο στην δική μας περιοχή αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η θάλασσα είναι για αυτούς που ξέρουν και οι πισίνες για αυτούς και αυτές που θέλουν να δείξουν.

Είναι πιο ιδανικό το περιβάλλον μιας πισίνας για να δείξεις και να διαφημίσεις τα κάλη σου απο το περιβάλλον της θάλασσας.

Ισως και για τον λόγο αυτό τα πιο δυνατά κορμιά να επιλέγουν πάντα την πισίνα.

 

Άργησαν να ανάψουν τα φώτα το βράδυ της Δευτέρας, λόγω βλάβης όπως μας ενημέρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ ,και άργησαν να σβήσουν και το πρωί της Τρίτης.

Ελπίζουμε οτι απο σήμερα θα λειτουργήσει κανονικά ο χρονοδιακόπτης.

 

Σε λίγα χρόνια όλα τα τραπεζικά καταστήματα θα λειτουργούν χωρίς προσωπικό.

Θα μπαίνεις μέσα στο κατάστημα και όλες οι υπηρεσίες θα σου προσφέρονται ηλεκτρονικά.

Θα υπάρχει ένας άνθρωπος για παράδειγμα ο οποίος θα επεμβαίνει μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις.

Σε οποιαδήποτε μεγάλη Ευρωπαϊκή πόλη και αν βρεθείτε στα τραπεζικά καταστήματα δεν υπάρχει ψυχή , αυτοί έχουν κάνει ένα βήμα ακόμα παραπάνω αφού έχουν και την παιδεία αλλά κυρίως την γνώση για να κάνουν όλες τις δουλειές τους απο το σπίτι με την γνωστή υπηρεσία web baking.

Λυπάμαι που το λέω αλλά μόνο στις τριτοκοσμικές χώρες πλέον οι ουρές πίσω απο τους γκισέδες των τραπεζών είναι ατελείωτες.

 

Να πάμε ενωμένοι στην Γ.Σ. συνέλευση της Καρβάλης που γίνεται για την μόλυνση που προκαλεί στην ατμόσφαιρα το εργοστάσιο της ΒΦΛ αφού όλοι συμφωνούμε οτι θα πρέπει να υπάρχει ένας αξιόπιστος τρόπος ελέγχου της ρύπανσης.

Αυτό θέλουμε όλοι και δεν έχει σημασία με ποιό τρόπο θα οδηγηθούμε σε αυτή την λύση,αρκεί να υπάρξει , γιατί δεν πρέπει να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Και στην τελική λίγη σημασία έχει το τι έγινε μέχρι σήμερα ή καλύτερα τι δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Να συνεργαστούν επιτέλους όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και να έχουμε γρήγορα όλα αυτά τα μηχανήματα που θα μετράνε και θα μας λένε την αλήθεια για την ρύπανση της ατμόσφαιρας όχι μόνο απο το εργοστάσιο της ΒΦΛ.

Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα όλο αυτό το διάστημα που φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλά ή αν θέλετε κάτι δεν δουλεύει σωστά και μόνο με τις μετρήσεις αξιόπιστων μηχανημάτων θα πάρουμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Ολα τα υπόλοιπα είναι λόγια για εσωτερική κατανάλωση.

Καταλαβαίνετε οτι απο την γειτονική Τουρκία ζούμε το τελευταίο διάστημα ένα μπαράζ προκλήσεων το οποίο είναι πολύ εύκολο να προκαλέσει κάποια στιγμή νέα κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών που έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη κια δύσκολη φάση.

Και το γαμώτο είναι οτι  ο Ερντογάν που αποδυκνείεται και πολεμοχαρής δεν φαίνεται να παίρνει χαμπάρι και συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις στο Αιγαίο.

Μέχρι να πάρει τους 8 θα μας βγάλει την ψυχή και βέβαια μην περιμένετε με τίποτα την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Και αν δεν δώσουμε ποτέ τους 8 δεν θα πάρουμε ποτέ τους 2.

Είναι απλά τα πράγματα και είναι γνωστή η λογική των Τούρκων.

Δώσε για να πάρεις.

Δεν θα δώσεις , δεν θα πάρεις.

 

Για άλλη μια φορά διαβάζουμε στο διαδίκτυο οτι ετοιμάζονται στο υπουεργείο οικονομικών να υπολογίσουν τον ΕΝΦΙΑ της επόμενης σαιζόν ο οποίος θα μας έρθει με μία αύξηση απο 3,5 έως 33%.

Απο εκεί που θα τον καταργούσανε εντελώς θα μας τον αυξήσουν κιόλας.

Για τον λόγο αυτό ο κόσμος τρελαίνεται και ουρλιάζει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είμαστε προ καλοκαιρινής σαιζόν που στην Ελλάδα και οι μουγγοί μιλάνε και οι κουφοί ακούνε.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης