• 24 Απριλίου 2024,

Γιώργος Παγκαλίδης: « Τα κορίτσια κάνανε υπέρβαση, ο στόχος μας επιτεύχθηκε»

 Γιώργος Παγκαλίδης: « Τα κορίτσια κάνανε υπέρβαση, ο στόχος μας επιτεύχθηκε»

Την αποτίμηση του  στους 93, 7 έκανε για την παρουσία της ομάδας Κορασίδων της Ενωσης στη Β` φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, ο προπονητής Γιώργος Παγκαλίδης.

Έδειξε σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:  Είσαι ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία της ομάδας στη Β` φάση του πρωταθλήματος;

Απάντηση:   Είμαι υπερευχαριστημένος. Τα κορίτσια  κάνανε υπέρβαση. Ο στόχος μας επιτεύχθηκε και με το παραπάνω.    Σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, εκτός του τέταρτου παιχνιδιού που δεν μπήκαμε καθόλου καλά και χάναμε από την αρχή, κυνηγώντας το σκορ από την αρχή.

Τα παιδιά μου δώσανε ότι μπορούσανε για να καταφέρουνε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.   Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ` ότι έχει γίνει.

Ερώτηση: Αν μη τι άλλο, τα κορίτσια απεκτήσανε και εμπειρίες;

Απάντηση: Εννοείται. Είδανε διαφορετικές νοοτροπίες  σε θέμα παιχνιδιού. Ανταγωνιστήκανε με τις καλύτερες πρωταθλήτριες ομάδες που ήταν εκεί πέρα.   Είδανε ότι χρειάζεται να δουλέψουνε ακόμη πιο σκληρά για να καταφέρουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Κάνανε φιλίες, ενωθήκαν και άλλο σαν ομάδα.     Κατάλαβαν μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση ότι μπορούμε του χρόνου η και πιο μετά να κάνουμε το μεγάλη βήμα.

Ερώτηση: Με λίγη προσοχή θα μπορούσανε ακόμη και να προκριθούν στην τελική φάση;

Απάντηση: Κρίθηκαν στις λεπτομέρειες τα περισσότερα ματς. Αν και ήμασταν ηλικιακά η πιο μικρή ομάδα, βγάλαμε ψυχή και ακόμη με την πρωταθλήτρια ομάδα, το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό όταν μας σφύριξαν ένα αντιαθλητικό φάουλ το οποίο δεν ήτανε. Εκεί ξέφυγε το παιχνίδι στους 5 πόντους ενώ εκείνη τη στιγμή το ματς ήταν στο 60-58.

Ερώτηση: Δίκαια η ομάδα των Γρεβενών προκρίνεται στην τελική φάση;

Απάντηση:  Θεωρώ πως ναι.

Ηταν ένας όμιλος  δυο ταχυτήτων όπου ήμασταν τέσσερεις σχεδόν ισοδύναμες ομάδες.

Οι δυο άλλες ήταν αποδυναμωμένες όπου έκαναν τις αναμενόμενες ήττες από όλες τις άλλες.

Ερώτηση: Φτάνοντας στο τέλος αυτό το όμορφο ταξίδι για φέτος θα ήθελες κάποιους να ευχαριστήσεις;

Απάντηση: Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, το έφορο μου τον κ. Σπανίδη  που ήταν πάντα δίπλα μου. Επίσης τους γονείς που ήταν σε όλα τα παιχνίδια κοντά στα κορίτσια. Το λέω και ανατριχιάζω.   Φυσικά τις αθλήτριες μου που κατέθεσαν τη ψυχή τους από το καλοκαίρι μέχρι εδώ που φτάσαμε.   Ακόμη τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν σε όλα.

Τέλος τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αλλά και τη διοίκηση της Ενωσης που μας συμπαραστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης