• 15 Μαΐου 2024,

Γιατί ο Φλεβάρης αν Φλεβίσει … ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα μυρίσει !

 Γιατί ο Φλεβάρης αν Φλεβίσει … ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα μυρίσει !

Καλή σας ημέρα και καλό μήνα.

Πατήσαμε στον Φλεβάρη , τον πρώτο μήνα που μας επιτρέπει σιγά – σιγά να αρχίσουμε να κάνουμε τις πρώτες ανοιξιάτικες σκέψεις αφού είναι γνωστό εδώ και χρόνια οτι αν ο Φλεβάρης Φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.

Το θέμα είναι να τολμήσει ο Φλεβάρης να Φλεβίσει γιατί τις περισσότερες φορές δεν το τολμά και έτσι μας μένει μόνο η όρεξη.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι ο φετεινός Φλεβάρης θα είναι διαφορετικός και θα μας φέρει όντως πιο κοντά στην άνοιξη αν και η ΕΜΥ κάνει λόγο για ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα μας επηρεάασει τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη με χαμηλές θερμοκρασίες , κρύο και καταιγίδες.

Όπως και να έχει ένας μήνας έμεινε μάτια μου γλυκά που λέει και  ένα γνωστό τραγούδι των ΖΙΓΚ – ΖΑΓΚ – Την άλλη Κυριακή παίρνω το χαρτί !

Απολύομαι ψαρούκλες και τρελαινομαι !!!

Κάποτε και ο στρατός ήταν μια δύσκολη ιστορία για τα αγόρια και οι Ζιγκ – Ζαγκ ήταν πολύ στα πάνω τους.

Τα χρόνια περάσανε τα πράγματα αλλάξανε , η στρατιωτική θητεία μειώθηκε αρκετά και οι Ζιγκ – Ζαγκ εξαφανίστηκαν αφού πρώτα διαλύθηκαν.

Μιας και το έφερε η κουβέντα να σας θυμίσουμε , αν εμείς βέβαια θυμόμαστε καλά, οτι τα μέλη του πρώην συγκροτήματος Ζιγκ – Ζαγκ είναι απο την Πάτρα και θα πρέπει να είχανε και κάποια σχέση με το επίσης πατρινό συγκρότημα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Όπως και να έχει το πράμα είμαστε σε μια φάση αποχαιρετισμού απο τον φετεινό χειμώνα που ήταν ιδιαίτερα light και κυρίως δεν είχε καμμία σχέση με τον περσυνό που μας ζόρισε και μας έβγαλε εκτός πορείας αφού ζήσαμε καταστάσεις που μέχρι και πέρσι βλέπαμε στην τηλεόραση.

Ζήσαμε το δικό μας χειμερινό survivor αν θυμάστε καλά.

 

Η Κατερίνα η Καινούργιου μας είπε τον λόγο γιατί η Σπουροπούλου πήρε την απόφαση να μπεί στο Survivor Νο2.

Ο λόγος ήταν τα λεφτά , όπως πολύ σωστά φανταστήκαμε γιατί μετά την απόλυση της απο τον ΣΚΑΙ το κορίτσι με το χυμώδες κορμί έπρεπε να βρεί τρόπο να πληρώνει στην τράπεζα το μεγάλο δάνειο που είχε πάρει προκειμένου να αγοράσει σπίτι υπερπολυτελές στα Νότια προάστια.

Αυτός ήταν ο λόγος και για αυτό είπε το ΝΑΙ και για αυτό θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται.

Οσο θα περνάνε οι μέρες , οι εβδομάδες και το κορίτσι θα παραμένει στον Άγιο Δομίνικο ο λογαριασμός της στην τράπεζα θα φουσκώνει.

Πάντως το παιχνίδι επιβίωσης δεν έχει την τηλεθέαση που όλοι περιμένανε και κυρίως οι υπεύθυνοι του καναλιού και παρά την είσοδο της Σπυροπούλου τα νούμερα παραμένουν χαμηλά.

Αφού να φανταστείτε οτι για την αποχώρηση του Παρθένη που ήταν και η πρώτη του παιχνιδιού ενημερωθήκαμε απο τα site.

Ο Παρθένης με συνοπτικές διαδικασίες αποχώρησε απο το παιχνίδι χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.

 

Έργα διαγράμμισης στον δρόμο του Παληού που χρειάζεται μάλλον σαμαράκια παρά καινούργια διαγράμμιση.

Υπάρχει θέμα με τον δρόμο του Παληού και ιδιαίτερα με τις στροφές απο το Villa Romantica μέχρι το Ακρωτήρι.

Κάθε φορά που βρέχει γίνονται ένα σωρό ατυχήματα απο ανθρώπους που αν και γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο συγκεκριμένο κομάτι του δρόμου “φεύγουν αδιάβαστοι” .

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με τους Βαλκάνιους που δεν ξέρουν τον δρόμο και αναπτύσουν και υψηλές ταχύτητες.

Αν είχαμε ένα άλμπουμ βάφτισης με όλα τα τροχαία που έχουν γίνει στον συγκεκριμένο δρόμο θα το είχαμε γεμίσει και τώρα θα είμασταν έτοιμοι για το δεύτερο.

 

Κάτι πήρε το αυτάκι μου οτι στην Αμυγδαλεώνα θα ανοίξει παράρτημα το αρτοποιείο του ΦΕΛΑΧΙΔΗ που εκτός απο πρωϊνό θα σερβίρει και καφέ με πολύ δυνατές προσφορές.

Το μαγαζί αν όλα πάνε καλά θα είναι ανοιχτό πριν το ΠΑΣΧΑ.

 

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του Νάτο Νίμιτς βρίσκεται στα Σκόπια με το όνομα  Republika GornaMakedonija που φαίνεται να είναι και η πρόταση που προκρίνεται ως τελική λύση και σημαίνει Δημοκρατία της Άνω Δημοκρατίας.

Να είστε σίγουροι οτι αυτές οι διαπργαμτεύσεις θα έχουν τον χαρακτήρα της Αρμένικης Βύζιτας και δεν θα τελειώσουν γρήγορα.

Ειδικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής που θα έχει κόσμο πολύ αφού γίνεται μεγάλη κινητοποίηση βλέπω τον Τσίπρα να το ξανασκέφθεται.

Μπορεί μια ονομασία χωρίς το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να μην είναι ρεαλιστική αλλα και το Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας δεν είναι αυτό που θα δεχτεί εύκολα ο ελληνικός λαός.

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα πρωτομηνία.

Μακάρι να είναι ένας καλός μήνας ο Φλεβάρης γιατί το έχουμε ανάγκη όλοι.

Απο εδώ και πέρα θέλουμε εύκολους μήνες και εύκολες καταστάσεις γιατί έχουμε βαρεθεί και κουραστεί με τα δύσκολα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΝΟ !

Παραμένουμε αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης