Γιατρός του Νοσοκομείου διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που είχε από το Διοικητή

 Γιατρός του Νοσοκομείου διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που είχε από το Διοικητή

Σήμερα το απόγευμα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας. Την υπογράφει η ιατρός (οδοντίατρος) του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτα Μπακαλούδη.

Η επιστολή αναφέρει:

Σήμερα κατέθεσα αίτηση για μειωμένο ωράριο εργασίας μου λόγω παιδιού στην πρώτη δημοτικού. Πρέπει να το παραλαμβάνω το μεσημέρι 1.15 με 1.30. Η αντιμετώπιση του διοικητή όπου πήγα την αίτηση μου με όλα τα δικαιολογητικά,ήταν απαράδεκτη. Ειρωνεία και απαξίωση.

Στο σχολείο μας η μικρή μου θα κάνει κάθε μέρα μάθημα. Είναι λίγα τα παιδιά. Μικρο σχολείο έτσι κι αλλιώς..

Ο κ. Διοικητής το αμφισβήτησε ειρωνικά. Σιγά μην κάνετε κάθε μέρα μάθημα, μου είπε. Του εξήγησα την κατάσταση. Του είπα πως είμαι μονογονεϊκή οικογένεια και χρειάζεται οπωσδήποτε να παραλαμβάνω εγώ τη μικρή μου.Το έχουν παρακάνει, είπε. Το μισό νοσοκομείο θέλει άδεια, συνέχισε. Εκνευρισμένη του εξήγησα ότι αν θεωρεί πως λέω ψέματα,  να το ψάξει. Έχω κι άλλο παιδί 11ετων αλλά αυτό μπορεί να γυρνάει μόνο του. Όχι όμως το  7 χρόνο.

Αυτό που πραγματικά με πρόσβαλε ήταν ότι υπογράφοντας την αίτηση μου συμπλήρωσε μειδιάζοντας ότι θα πάρει τηλέφωνο τον κύριο Μητσοτάκη για να μου φωνάζει ταξί, για να πηγαίνω να παίρνω το παιδί μου από το σχολείο.

Τον παρακάλεσα να μην με προσβάλει άλλο και αν διαφωνεί να μου το πει. Μου είπε ότι “σάς το υπέγραψα δεν το υπέγραψα; Τι άλλο θέλετε;”. Το ταξί -του απάντησα ειλικρινά- θα ήθελα να δω την αντίδραση του Πρωθυπουργού αν τον καλέσει ο κ.διοικητής μας.

 Ευχαριστώ πολύ.

Διαβάστε επίσης