Γιώργος Γραμμένος: Προτεραιότητα μου οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο το 2021

 Γιώργος Γραμμένος: Προτεραιότητα μου οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο το 2021

Η συνέντευξη του Γιώργου Γραμμένου στην εφημερίδα μας δόθηκε με αφορμή την ανακοίνωση την Τετάρτη από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, σύμφωνα δηλαδή με την ανακοίνωση, ο Γιώργος Γραμμένος αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος σε συγκεκριμένη γκάμα θεμάτων όσον αφορά τις δράσεις της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Για τον Γιώργο Γραμμένο φυσικά και δεν πρόκειται για έκπληξη καθώς προηγήθηκαν συζητήσεις που κράτησαν δύο με τρεις μήνες. Ωστόσο το γεγονός έχει τη σημασία του καθώς όπως φαίνεται και παραδέχεται ο κ. Γραμμένος σηματοδοτεί την αποχώρησή του από τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Το δήμο Καβάλας. Ο Γιώργος Γραμμένος στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε γενικότερα τις προθέσεις του για το προσεχές διάστημα επαναλαμβάνοντας ότι για τον ίδιο προέχει η επανεκλογή του στη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου στις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο του 2021.

Ο Γιώργος Γραμμένος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για μένα προέχει ο Δικηγορικός Σύλλογος. Το είπα και το λέω συνεχώς στις συζητήσεις που κάνω με πολιτικά πρόσωπα. Τονίζω ότι θα επιδιώξω μία ακόμη θητεία ως πρόεδρος του συλλόγου στις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο του 2021. Με τον κ. Χρήστο Μέτιο υπήρξε προ δύο τριών μηνών μία πρώτη επαφή. Σε αυτήν ρωτήθηκα αν θα με ενδιέφερε η θέση του συμβούλου. Δεν το απέκλεισα. Ούτε άμεσα του απάντησα. Ξαναμιλήσαμε και τελικά είπα ότι ενδιαφέρομαι. Η θέση μου θα αφορά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δέχτηκα την πρόταση. Με χαροποίησε επίσης στο γεγονός ότι μου έγινε αυτή η πρόταση παρά το ότι στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης δεν υποστήριξα τον κ. Μέτοιο αλλά άλλους υποψηφίους. Σχετικά με το μέλλον μου στην τοπική αυτοδιοίκηση σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποφασίσω αν θα εμπλακώ στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Δεν έχω βλέψεις για μεγαλύτερα αξιώματα. Για υποψήφιοι δήμαρχοι Καβάλας το 2023 με τη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι. Από τη νέα θέση θα προσπαθήσω να βοηθήσω την πόλη με μία συμβουλή και μία περισσότερη πίεση».

Σε ερώτηση για το τι χαρακτηριστικά, στοιχεία πρέπει να έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας που θα υποστηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Γραμμένος απάντησε υπενθυμίζοντας ότι: «… καταρχήν πρέπει να είναι πρόσωπο που θα έχει κομματική αποδοχή.Αν έχει αυτές τις πλάτες θα βγει μπροστά».

 

Διαβάστε επίσης