• 23 Απριλίου 2024,

Γιώργος Καββαθάς: « Πιο εύκολα μιλάς με τον Πρωθυπουργό παρά με τον Χαρδαλιά!»

 Γιώργος Καββαθάς: « Πιο εύκολα μιλάς με τον Πρωθυπουργό παρά με τον Χαρδαλιά!»

Στην Καβάλα ήταν την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Συνάντησε τους φίλους του επαγγελματίες των σωματείων και της ομοσπονδίας επαγγελματιών και βιοτεχνών. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της εστίασης.

Ο Γιώργος Καββαθάς μίλησε για το πρόβλημα του περιορισμένου ωραρίου με συνδικαλιστές καφεζυθοπωλών από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το κλίμα δεν ήταν καλό αφού τα πρόσφατα κρούσματα κυρίως στην Καβάλα δείχνουν ότι το περιορισμένο ωράριο θα συνεχιστεί. Πάντως οι συνδικαλιστές και ο πρόεδρος της γενικής συνομοσπονδίας παραδέχτηκαν ότι η επιβολή του ωραρίου λειτουργίας της εστίασης μέχρι τα μεσάνυχτα είναι μία υπερβολή.

Ζήτησαν πιο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση στη διαδικασία μείωσης των ενοικίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια της συνάντησης ο Γιώργος Καββαθάς είπε στους συνομιλητές του ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Νίκο Χαρδαλιά εδώ και καιρό αλλά αυτός δεν του απαντά στο τηλέφωνο! Πιο εύκολα μιλάς με τον Πρωθυπουργό παρά με αυτόν, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καββαθάς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης