Γκρεμίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ !

 Γκρεμίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ !

O Κατρούγκαλος έκανε το μεγαλύτερο δώρο στη Νέα Δημοκρατία την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου αφού με την δήλωση για τους εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών έκανε την  εκλογική αναμέτρηση έναν ευχάριστο περίπατο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή η δήλωση του έδωσε  ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη Νέα Δημοκρατία που όπως έχετε καταλάβει θα είναι και η επόμενη κυβέρνηση για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε κυρίως από τον κακό του εαυτό που τον εκφράζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο κόμμα τους οποίους δεν μπόρεσε ο Αλέξης Τσίπρας είτε να συνετίσει , είτε να περιορίσει , είτε να απομονώσει.

Είχε την ευκαιρία αλλά δεν το έκανε.

Πλέον οι Έλληνες είναι στη φάση που μπορεί να βγούνε και να πανηγυρίσουν μια αθλητική επιτυχία και διάκριση της ομάδας τους αλλά όχι μια πρωτιά του κόμματος τους στις εκλογές.

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 

Πάντως προχθές Κυριακή καταλάβαμε από νωρίς ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται και μάλιστα με καθαρή διαφορά.

Όταν ο Μητσοτάκης βγήκε μία ώρα πριν από την ανακοίνωση του exit poll από την οικία του με προορισμό τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο καταλάβαμε όλοι ότι κάτι ήξερε και αυτό που ήξερε ήταν  πολύ ευχάριστο για το κόμμα του.

 

H διαφορά ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και το δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοια που θα φέρει πολλά προβλήματα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως να θέσει και θέμα αρχηγού.

Ο Τσίπρας  που έχασε με 20 μονάδες διαφορά σίγουρα θα αντιδράσει αλλά δεν ξέρουμε αν θα προλάβει  να σώσει κάτι.

Το θέμα είναι ότι την νύφη για αυτή την μεγάλη ήττα θα την πληρώσει ο Τσίπρας και όχι τα στελέχη του που κάνανε την ζημιά.

 

Όλα τα κανάλια την ημέρα των εκλογών βάλανε τα μεταξωτά και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό με φοβερά γραφικά, πάνελ και  πολλούς καλεσμένους.

Το ΜΕΓΚΑ μάλλον είχε τα πιο εντυπωσιακό σκηνικό και έκλεψε σίγουρα την παράσταση.

 

Αυτή η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς σημαίνει  την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

 

Είναι πολύ πιθανό στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεύτερο κόμμα να είναι το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ήττα.

Δεν υπάρχει κάτι που  να μπορεί να ανακόψει αυτή την πτωτική πορεία του κόμματος.

 

Κρίμα για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ που όχι μόνο έφτασε στην βρύση , την άνοιξε κιόλας αλλά νερό δεν ήπιε.

Έχασε την κούπα στον πόντο και η ζωή συνεχίζεται.

Ήταν η καλύτερη ομάδα όλη την χρονιά , ήταν καλύτερος από την Ρεάλ στον μεγάλο τελικό αλλά δεν τα κατάφερε.

Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις.

Απλά βάζεις το κεφάλι κάτω και πας παρακάτω.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης