• 2 Απριλίου 2020,

Γονείς και δάσκαλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστούν τον Μακάριο

 Γονείς και δάσκαλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου  ευχαριστούν τον Μακάριο

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριο Λαζαρίδη εκφράζουν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και του 7ου Νηπιαγωγείου για τη συνδρομή του στην ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου.

Με επιστολή τους, οι δύο Σύλλογοι υπογραμμίζουν τη θετική ανταπόκριση του κ. Λαζαρίδη στο σχετικό αίτημα τους, όπως είχε διατυπωθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο σχολείο, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, με παρέμβαση του κ. Λαζαρίδη, το σχολείο έλαβε δύο πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που, σύμφωνα με την επιστολή των Συλλόγων, «καλύπτουν την πάγια ανάγκη μας για την υποστήριξη της μάθησης με σύγχρονα μέσα και συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού του σχολείου μας γενικότερα».

Η βοήθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά ο κ. Λαζαρίδης για την επίλυση μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας, έτσι ώστε να κάνει τη ζωή των συμπολιτών του καλύτερη.

 

Διαβάστε επίσης