Γουάντα Νάρα : Η άνοιξη στο Μιλάνο !

 Γουάντα Νάρα : Η άνοιξη στο Μιλάνο !

To κορίτσι που θα φέρει την άνοιξη στο Μιλάνο είναι η Γουάντα Νάρα που είναι διάσημη τηλεπερσόνα και blogger.

Ανήκει σε αυτές τις γυναίκες που έχει έναν λογαριασμό στο instagram με χιλιάδες φίλους να την ακολουθούν.

Τα τελευταία χρόνια οτιδήποτε έχει σχέση με την μόδα και τις τάσεις της περνάει μέσα απο αυτούς τους λογαριασμούς διάσημων blogger που πληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά.

Να διαμορφώνουν την μόδα και να καθοδηγούν όσους τους ακολουθούν.

Είναι όπως λέμε το κοπάδι με τα πρόβατα και ο βοσκός που οδηγεί  αυτό το κοπάδι.

Αυτή την δουλειά κάνουν αυτές οι γυναίκες που έχουν έναν ολόκληρο λαό να τις ακολουθεί.

Είναι κάτι σαν το τηλεπαιχνίδι της δεκαετίας του 90 . αν το θυμάστε “ Κάνε οτι κάνω”.

Τα πάντα που έχουν να κάνουν με τον καθημερινό τρόπο ζωής μας.

Τι θα φάμε , τι θα δούμε , πως θα ντυθούμε , πως θα κοιμηθούμε όλα περνάνε μέσα απο αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και όσοι – όσες δεν τις ακολουθούν είναι πίσω απο τον ήλιο !

Καλύτερα πίσω απο τον ήλιο λέμε εμείς παρά μπροστά σε αυτόν και καμένοι !

Σε μία εποχή που η πασαρέλα του Facebook και του instagram έχει ισοπεδώσει τα πάντα έχει μεγάλη σημασία να παραμείνουμε σεμνοί , διακριτικοί και ψύχραιμοι.

 

Σε πορεία επαναλειτουργίας το γνωστό σε όλους ξενοδοχείο της Νέας Ηρακλείτσας Blue Bay στο οποίο γίνονται εδώ και αρκετό καιρό εργασίες συντήρησης – ανακαίνισης αφού είχε μείνει εκτός λειτουργίας για πολλά χρόνια.

Η μεγάλη ζήτηση κλινών που έφερε η μεγάλη κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών έχει αλλάξει τον προγραμματισμό σε πάρα πολλά πράγματα αφού οι περισσότεροι έχουν στραφεί στον τουρισμό είτε φτιάχνοντας καινούργιες μονάδες ή βάζοντας σε λειτουργία παλιές όπως το Blue Bay.

Συμφωνα με την νέα πρόβλεψη της ΕΜΥ το Σάββατο που έρχεται θα έχουμε ένα ακόμα κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει το Σαββατοκύριακο στην χώρα πολύ κρύο και χιόνι ακόμα και στα πεδινά !

Θα έχει μικρή διάρκεια αφού από την Τρίτη – Τετάρτη  και πάλι ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Φαίνεται , αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία αυτά ότι η “ Χιόνη” δεν θα είναι τελικά το τελευταίο βαρομετρικό χαμηλό που θα μας απασχολήσει φέτος τον χειμώνα.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό το κύμα κακοκαιρίας την δική μας περιφέρεια γιατί η “Χιόνη” ταλαιπώρησε αρκετά περιοχές της Νοτίου Ελλάδας και λιγότερο την Ανατολική Μακεδονία Θράκη.

Μακάρι και αυτή την φορά αυτό το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να περάσει ξυστά όπως και το προηγούμενο.

Το λεγόμενο δοκάρι και έξω !

 

Συνεχίζεται το κυνήγι της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής απο τον ΑΟΚ που περιμένει “στραβοπατήματα” του Νέστου στα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Είναι αλήθεια οτι ο ΑΟΚ είχε την μεγάλη ευκαιρία οχι μόνο να φτάσει αλλά να περάσει και πρώτος στην βαθμολογία αλλά έχασε τόσο μέσα στον Πανσερραϊκό ενώ δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα του τον Νέστο.

Αυτά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα δίνουν ένα σοβαρό προβάδισμα στο Νέστο που την Κυριακή πάει Άβατο και εμείς υποδέχόμαστε το Κόσμιο.

Ο ΑΟΚ θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική αλλά η αποστολή που έχει πλέον είναι δύσκολη.

 

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 μετο 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης